Έτοιμος να γίνει ποδοσφαιριστής ο Μπολτ!

Έτοιμος να γίνει ποδοσφαιριστής ο Μπολτ!

Ο θρυλικός σπρίντερ θέλει να ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα την επόμενη χρονιά και ισχυρίζεται ότι θα έχει κάποιες επιλογές για να αγωνιστεί. Ο Γιουσέιν Μπόλτ ελπίζει ότι θα μπορέσει να ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2018, αποκαλύπτοντας ότι πολλές ομάδες είχαν ενδιαφερθεί για αυτόν. Ο πρώην πλέον σπρίντερ, και οκτώ φορές ολυμπιονίκης, έχει […]

Ο θρυλικός σπρίντερ θέλει να ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα την επόμενη χρονιά και ισχυρίζεται ότι θα έχει κάποιες επιλογές για να αγωνιστεί.

Ο Γιουσέιν Μπόλτ ελπίζει ότι θα μπορέσει να ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2018, αποκαλύπτοντας ότι πολλές ομάδες είχαν ενδιαφερθεί για αυτόν.

Ο πρώην πλέον σπρίντερ, και οκτώ φορές ολυμπιονίκης, έχει μιλήσει παλιότερα για την επιθυμία του να παίξει επαγγελματικό ποδόσφαιρο μία μέρα.

Ο υποστηρικτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μπόλτ δήλωσε ότι θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του το επόμενο έτος και συγκεκριμένα τον επόμενο Αύγουστο.

Ναι, θα ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο τώρα που έχω αποσυρθεί από τον στίβο και τα σπρίντ», δήλωσε ο 31χρονος Τζαμαϊκανός στο επίσημο σάιτ της FIFA.»Έχω μιλήσει γι ‘αυτό σε συνεντεύξεις και πολλές ομάδες με έχουν προσεγγίσει.  Δυστυχώς, είχα έναν άσχημο τραυματισμό τον Αύγουστο και από τότε δεν μπορώ να κάνω προπόνηση ακόμα. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσω να παίξω μερικά παιχνίδια το 2018.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σπουδαίος Τζαμαϊκανός ολοκλήρωσε την καριέρα του με οκτώ ολυμπιακά και 11 χρυσά μετάλλια σε Παγκόσμιο Πρωταθλήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ