Υπό την αιγίδα του υφυπουργείου Αθλητισμού η Διεθνής Συνάντηση Αλμάτων

Υπό την αιγίδα του υφυπουργείου Αθλητισμού η Διεθνής Συνάντηση Αλμάτων

Η επερχόμενη διοργάνωση της Διεθνούς Συνάντησης Αλμάτων του Φιλαθλητικού Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιούνιου 2019 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας.

Παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και του Δημάρχου Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβου πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της κοπής της πίτας του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας.

Οι κ.κ. Βασιλειάδης και Κάρναβος, μαζί με τον πρόεδρο του Φιλαθλητικού και αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτη Δημάκο, έκαναν τις βραβεύσεις στους κορυφαίους αθλητές της χρονιάς, αλλά και στα τιμώμενα πρόσωπα της βραδυάς, όπως η  πρωταθλήτρια Ελευθερία Πετρουλάκη, νικήτρια του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου της Αθήνας και της διοργάνωσης Kallithea Run 2018.

Ο κ. Δημάκος αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο του Συλλόγου και την πολυσήμαντη και πολυεπίπεδη παρουσία του εδώ και 29 χρόνια στον χώρο του αθλητισμού, ενώ ο κ. Βασιλειάδης, τόνισε τη σημασία της πορείας του Φιλαθλητικού Συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια και την ποιότητα της προσπάθειας από τη διοίκηση και τους προπονητές, ενώ υποσχέθηκε ότι η ΓΓΑ θα είναι αρωγός στην προσπάθεια των αθλητών του συλλόγου.

Ανακοίνωσε, μάλιστα, για την επερχόμενη διοργάνωση της Διεθνούς Συνάντησης Αλμάτων του Φιλαθλητικού Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιούνιου 2019 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας και συμπεριλαμβάνεται στον καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου, ότι θα έχει την Αιγίδα και τη χορηγία του υφυπουργείου Αθλητισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ