Τεντόγλου: «Να βρω τα πατήματά μου στη βαλβίδα στον τελικό»

Τεντόγλου: «Να βρω τα πατήματά μου στη βαλβίδα στον τελικό»

Ο Μίλτος Τεντόγλου μετά την πρόκριση του στον τελικό του μήκους του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου, τόνισε ότι πρέπει να προσαρμόσει τη διαδρομή όπως έκανε στο τελευταίο του άλμα.

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατάφερε να προκριθεί το τελικό του μήκους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, καθώς μπορεί να μην έπιασε το όριο των 8,10 αλλά το άλμα του στα 8 μέτρα αρκούσε να τον στείλει στον τελικό.

Πέτυχε έτσι τον πρώτο του στόχο, αφού θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε τελικό Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Το Σάββατο στις 20:40 θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να βελτιώσει την απόδοση του. Αυτό τόνισε και ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις  μετά την πρόκριση.

«Ήταν ένας πολύ σκληρός προκριματικός αγώνας. Δεν ξέρω γιατί πάντα κρατάω τα δυνατά μου για την τελευταία προσπάθεια. Υποθέτω ότι το κάνω με σκοπό, αισθάνομαι καλύτερα με αυτόν τον τρόπο.

Είχα πολλά προβλήματα με την φορά μου, ειδικά στις δύο πρώτες μου προσπάθειες επειδή η διαδρομή είναι πολύ γρήγορη. Πρέπει να την προσαρμόσω για τον τελικό, όπως έκανα στην τελευταία προσπάθειά μου σήμερα και να βρω καλύτερα πατήματα στη βαλβίδα επειδή δεν το έκανα σήμερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ