Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Κανά κονδύλι για προπονητή δίνει η Περιφέρεια;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Διασυλλογικοί αγώνες: Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των 20 ομίλων

Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουλίου θα διεξαχθούν σε ολόκληρη τη χώραοι οι περισσότεροι από τους 20 ομίλους των Διασυλλογικών Αγώνων Στίβου Ανδρών και Γυναικών, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τους όρους της Προκήρυξης που κατάρτησε ο ΣΕΓΑΣ και η οποία είναι προσαρμοσμένη στο εγκεκριμένο από την ΓΓΑ Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Διασυλλογικοί αγώνες: Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των 20 ομίλων | to10.gr

Η ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων είναι δυνατόν να τροποποιηθεί σε ένα όμιλο, λόγω ειδικών τοπικών αγωνιστικών συνθηκών, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι η καταλυτική ημερομηνία διεξαγωγής τους θα είναι μέχρι 19 Ιουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εάν υπάρξουν έγγραφα αιτήματα από Ε.Α.Σ. για αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής των αγώνων ενός ομίλου λόγω ειδικών συνθηκών (διαθεσιμότητα σταδίων, Φ.Φ., ακτοπλοϊκά δρομολόγια κ.λ.π), αυτά θα εξετάζονται κατά περίπτωση από τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Στους αγώνες μπορούν να συμμετάσχουν αθλήτριες και αθλητές της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών που έχουν γεννηθεί το 1997 και μεγαλύτεροι-ες, της κατηγορίας Κ23 (1998-2000), Κ20 (2001-2002) και Κ18 (2003-2004).

Το ωρολόγιο πρόγραμμα των αγώνων θα ολοκληρώνεται σε δύο κύκλους.

Οι όμιλοι που θα γίνουν στις 18-19 Ιουλίου είναι αυτοί των ΕΑΣ σε Αν. Μακεδονία, Θράκη (Δράμα), Κεντρικής Μακεδονίας (Κατερίνη), Θεσσαλονίκης (Καυτανζόγλειο), Ηπείρου (Ιωάννινα), Δυτ. Μακεδονίας (Άργος Ορεστικό), Θεσσαλίας (Λάρισα), Βόρειας Πελοποννήσου (Πάτρα), Αν. Στερεάς, Εύβοιας (Χαλκίδα), Πειραιά, Δυτ. Αττικής (Άγιος Κοσμάς), Κρήτης (Ηράκλειο, Λασίθι στο Ηράκλειο και Χανιά, Ρέθυμνο στα Χανιά)), Δωδεκανήσου (Ρόδος) και Χίου, Σάμου (Χίος).

Στις 17-18 Ιουλίου προγραμματίστηκαν οι αγώνες της Αν. Αττικής στον Άγιο Κοσμά, στις 28 Ιουνίου της ΕΑΣ Κυκλάδων σε Μύκονο και Νάξο, στις 16-17/7 της ΕΑΣ Δωδεκανήσου για τα νησιά Κως, Λέρος, Πάτμος, Κάλυμνος στην Κω, στις 28/6 της ΕΑΣ Λέσβου στη Μυτιλήνη και στις 29/6 της ίδιας ΕΑΣ για τη νήσο Λήμνο στη Μύρινα.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από