Ο νέος… παράδεισος του Ναδάλ είναι ένα υπερπολυτελές γιοτ (pics)

Ο νέος… παράδεισος του Ναδάλ είναι ένα υπερπολυτελές γιοτ (pics)

Εκεί κάνει τις διακοπές του ο Ισπανός τενίστας - Οι ανέσεις που προσφέρει το 80 Sunreef Power Great White, που κόστισε στον Ράφαελ Ναδάλ 5.5 εκατ. ευρώ!

Στο νέο υπερπολυτελές σκάφος που αγόρασε πριν από λίγους μήνες περνάει κομμάτι των φετινών του διακοπών ο Ράφαελ Ναδάλ.

Ο Ισπανός τενίστας αγόρασε το «80 Sunreef Power Great White» έναντι 5.5 εκατ. ευρώ και έχει την ευκαιρία, λόγω του lockdown, να περάσει αρκετές ημέρες στο νέο του σκάφος. Ενα χλιδάτο γιοτ, που είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του Ράφαελ Ναδάλ και μπορεί να φιλοξενήσει έως 8 άτομα, αφού διαθέτει 4 πολύ άνετες καμπίνες. (Εδώ μπορείτε να κάνετε virtual tour).

Στη δεξιά μεριά του σκάφους στεγάζεται η σουίτα του «Ματαντόρ», αλλά και μία από τις καμπίνες. Στην άλλη πλευρά είναι οι άλλες δύο καμπίνες, αλλά και η κουζίνα. Το σκάφος διαθέτει επίσης ένα υπερπολυτελές σαλόνι, το οποίο μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη, ενώ η κύρια καμπίνα διαθέτει μεγάλη ντουλάπα, καναπέ, αναδιπλούμενη οθόνη στην οροφή πάνω από το διπλό κρεβάτι και πτυσσόμενο μπαλκόνι.

Το σαλόνι έχει δύο μεγάλους καναπέδες, μια τραπεζαρία 8 ατόμων και δυο εγκατεστημένες τηλεοράσεις 77 ιντσών, ενώ δίπλα στην είσοδο της ταράτσας υπάρχει ένα επιπλέον σημείο χαλάρωσης για τον ιδιοκτήτη και τους καλεσμένους του.

Από εκεί και πέρα, το πιλοτήριο έχει μια εξαιρετική τραπεζαρία σε εξωτερικό χώρο, καλά προστατευμένη από τον ήλιο και τον άνεμο, ενώ είναι εξοπλισμένη με μια αδιάβροχη τηλεόραση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το σκάφος διαθέτει στο πίσω γκαράζ ένα μεγάλο τζετ-σκι, ενώ στην πτυσσόμενη γέφυρα υπάρχει χώρος για τους επισκέπτες, που έχει καθιστικό, μπαρ, μεγάλες τέντες και μια αναδυόμενη τηλεόραση.

Οσον αφορά στην κίνηση του σκάφους, το 80 Sunreef Power Great White έχει δίδυμους κινητήρες 1200HP, που επιτρέπουν να πιάνει μέγιστη ταχύτητα 23 κόμβους (42,5 χλμ/ώρα) και ταχύτητα πλεύσης 16 κόμβους (29,6 χλμ/ώρα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ