Κρούσμα κορωνοϊού στο τουρνουά που θα λάβει μέρος η Σάκκαρη!

Κρούσμα κορωνοϊού στο τουρνουά που θα λάβει μέρος η Σάκκαρη!

Δεν έγιναν γνωστά τα στοιχεία της τενίστριας - Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται ήδη στο Παλέρμο και θα λάβει μέρος στο εν λόγω τουρνουά.

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε μία από τις τενίστριες που είχαν δηλωθεί να συμμετάσχουν στο τουρνουά του Παλέρμο. Το πρώτο επίσημο τουρνουά της WTA μετά από 5 μήνες.

Όπως έγινε γνωστό από τους διοργανωτές, στα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι τενίστριες, βρέθηκε ένα θετικό δείγμα, χωρίς όμως να ανακοινωθεί το όνομα της αθλήτριας.

Τηρώντας το ιατρικό απόρρητο, το όνομα της παίκτριας που βρέθηκε θετική στον Covid-19, παραμένει άγνωστο, ωστόσο, σύντομα αναμένεται να γνωστοποιηθεί, αφού μετά τις τελευταίες εξελίξεις θα αναγκαστεί να αποσύρει τη συμμετοχή της από το τουρνουά.

Στο συγκεκριμένο τουρνουά θα αγωνιστεί και η Μαρία Σάκκαρη, η οποία βρίσκεται ήδη στην ιταλική πόλη, μαζί με τον προπονητή της, Τόμι Χιλ.

«Σας ενημερώνουμε πως μετά από όλα τα τεστ, μια παίκτρια που θα συμμετείχε στο 31o Palermo Ladies Open ήταν θετική στον Covid-19. Η ασυμπτωματική παίκτρια, που έκανε τον απαραίτητο έλεγχο μόλις έφτασε στην πόλη σε μια κινητή μονάδα δίπλα από το ξενοδοχείο που φιλοξενεί τις υπόλοιπες παίκτριες, μεταφέρθηκε άμεσα σε μια δομή της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας, που χρησιμοποιείται για ασυμπτωματικούς ασθενείς. Η  αποτελεσματικότητα των πρωτοκόλλων και των ελέγχων – όπως εξήγησε και ο καθηγητής μολυσματικών ασθενειών του Πανεπιστημίου του Παλέρμου και σύμβουλος κατά του Covid για το τουρνουά, Antonio Cascio – μας επιτρέπει να εντοπίσουμε και να παρακολουθήσουμε κάποιο κρούσμα που έφτασε στο Παλέρμο. Η παίκτρια που ήταν θετική, δεν βγήκε από το δωμάτιό της μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σήμερα ξεκίνησαν τα προκριματικά της διοργάνωσης, ενώ οι αγώνες για το κυρίως ταμπλό θα ξεκινήσουν την Δευτέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ