Οι αντίπαλοι Τσιτσιπά-Σάκκαρη στο Western & Southern

Οι αντίπαλοι Τσιτσιπά-Σάκκαρη στο Western & Southern

Ρίχνονται στη μάχη του Western & Southern Τσιτσιπάς και Σάκκαρη.

Mε τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Κέβιν Άντερσον και τον Κάιλ Έντμουντ, θα αναμετρηθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην φάση των «32» του Western & Southern, όπως ανέδειξε η κλήρωση που έγινε τα ξημερώματα για το πρώτο ATP τουρνουά μετά την καραντίνα, οι αγώνες του οποίου για το κυρίο ταμπλό ξεκινάνε αύριο.

Ο 22χρονος Έλληνας, που έχει περάσει χωρίς αγώνα στον 1ο γύρο, εάν προκριθεί, θα βρει στην συνέχεια στο δρόμο τους εξαιρετικούς παίκτες (ανάμεσά τους ίσως τον Τζον Ίσνερ τον Ματέο Μπερετίνι), ενώ εάν φτάσει στα ημιτελικά μπορέι να αναμετρηθεί με έναν εκ των Ντόμινικ Τιμ ή Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Αξίζει να σημειωθεί η επιστροφή του Άντι Μάρει (με wild card) , που στον 1ο γύρο θα αναμετρηθεί με τον Φράνσις Τιαφό.

Στις γυναίκες η Μαρία Σάκκαρη, Νο13 του ταμπλό και Νο21 στον κόσμο, θα αντιμετωπίσει το παιδί θαύμα της WTA, 16χρονη Αμερικανίδα, Κόρι Γκοφ, Νο50 της παγκόσμιας κατάταξης. Η νικήτρια θα αγωνιστεί στη φάση των «32» με την αντίστοιχη του αγώνα Πουτίντσεβα-Ζανγκ ενώ στον 3ο γύρο περιμένει το Νο3 το ταμπλό, Σερίνα Ουίλιαμς.

Να σημειωθεί ότι εξαιτίας των δύο κορυφαίων της παγκόσμιας κατάταξης, Άσλει Μπάρτι και Σιμόνα Χάλεπ, Νο1 του ταμπλό είναι η Καρολίνα Πλίσκοβα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ