Το τένις στηρίζει το NBA : Αναβολή των αγώνων στη Νέα Υόρκη

Το τένις στηρίζει το NBA : Αναβολή των αγώνων στη Νέα Υόρκη

Το τένις ακολουθεί τα παραδείγματα του NBA και του MLS, καθώς οι ημιτελικοί του Western & Southern Open αναβλήθηκαν σε διαμαρτυρία ενάντια στην αστυνομική βία.

Η Αμερικανική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (USTA) και οι δύο επαγγελματικών ενώσεων ATP και WTA αποφάσισαν από κοινού την αναβολή των προγραμματισμένων για σήμερα (27/8) ημιτελικών του Western & Southern Open για την Παρασκευή.

Το ντόμινο εξελίξεων λόγω της αστυνομική βία που λαμβάνει χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζεται. Μετά από τους παίκτες του NBA και τους παίκτες του MLS, είναι σειρά του τένις να πάρει θέση για όσα συμβαίνουν.

Συγκεκριμένα, την αρχή έκανε η Ναόμι Οσάκα, η οποία αποφάσισε να αποσύρει ολοκληρωτικά τη συμμετοχή της από τα ημιτελικά του Western & Southern Open.

Στη συνέχεια, οι διοργανωτές αποφάσισαν με τη σειρά τους να προχωρήσουν στην αναβολή των αγώνων για την Παρασκευή (28/8).

«Ως άθλημα, το τένις παίρνει συλλογικά μια στάση ενάντια στη φυλετική ανισότητα και την κοινωνική αδικία που συνέβη, για μια ακόμη φορά, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η USTA, το ATP Tour και η WTA, αποφάσισαν να παγώσουν τους αγώνες στο Western & Southern Open την Πέμπτη 27 Αυγούστου. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν την Παρασκευή 28 Αυγούστου»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ