«Σκέφτεται να αποσυρθεί από τον τελικό ο Τζόκοβιτς»

«Σκέφτεται να αποσυρθεί από τον τελικό ο Τζόκοβιτς»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σκέφτεται να αποσύρει τη συμμετοχή του από τον τελικό του Western & Southern Open λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Το βράδυ της Παρασκευής (28/8) ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε τη νίκη κόντρα στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Western & Southern Open.

Βέβαια όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από το εξωτερικό, η συμμετοχή του στον τελικό είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Συγκεκριμένα ο 33χρονος τενίστας αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στην περιοχή του αυχένα και σκέφτεται να αποσύρει τη συμμετοχή του.

Ο Σέρβος αισθάνθηκε ενοχλήσεις αρκετές φορές και στο παιχνίδι κόντρα στον Αγκούτ και δύο φορές χρειάστηκε να γίνουν ιατρικά τάιμ άουτ.

Ο επόμενος αγώνας του «Νόλε» είναι προγραμματισμένος για απόψε (29/8) στις 20:00 κόντρα στον Μίλος Ράονιτς και οι διοργανωτές διατηρούν τις επιφυλάξεις τους για τη διεξαγωγή του αγώνα. Ο Τζόκοβιτς από την πλευρά του δεν θέλει να ρισκάρει στην κατάστασή του και είναι πολύ πιθανό για τον Ράονιτς να κατακτήσει τον τίτλο άνευ αγώνα.

Σημειώνεται ότι ο No1 αντισφαιριστής δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου για να δώσει λεπτομέρειες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ