Τσιτσιπάς – Τσόριτς 2-3 : Έχασε 6 ματς πόιντ και έμεινε εκτός διοργάνωσης ο Τσιτσιπάς

Τσιτσιπάς – Τσόριτς 2-3 : Έχασε 6 ματς πόιντ και έμεινε εκτός διοργάνωσης ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήγαινε ολοταχώς για την πρόκριση στον 4ο γύρο του US Open, ωστόσο «αυτοκτόνησε» και χάρισε 6 ματς πόιντ στον Τσόριτς, ο οποίος κέρδισε στο πέμπτο σετ, με 7-6.

Μία ήττα που θα τον χτυπάει για αρκετό καιρό υπέστη ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας κρατούσε την πρόκριση στους «16» του US Open στα χέρια του, καθώς είχε πάρει σημαντικό προβάδισμα με 5-1 στο τέταρτο σετ, ωστόσο ο Τσόριτς του έσβησε 6 ματς πόιντ, ισοφάρισε και ήταν αυτός που πανηγύρισε στο πέμπτο σετ, τη μεγάλη νίκη.

Από το πρώτο σετ, φάνηκε πως ο αγώνας θα ήταν για γερά νεύρα. Με μπρέικ στο μπρέικ απάντησε ο Στέφανος, κερδίζοντας το πρώτο σετ τελικά, με 7-6. Ο Τσόριτς απάντησε και ισοφάρισε στα σετ, πριν πάρει ξανά το προβάδισμα ο Τσιτσιπάς.

Στο τέταρτο σετ έγιναν τα απίθανα, πιθανά. Ο Στέφανος είχε προβάδισμα με 5-1, έχοντας έρθει έξι φορές στο ματς πόιντ. Ο Κροάτης τα έσβησε και τα 6 ματς πόιντ, ισοφαρίζοντας στα σετ, ενώ ήταν στο τελευταίο σετ αυτός που πήρε τη μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του US Open…

Ο Στέφανος έφτασε για πρώτη φορά μέχρι τον τρίτο γύρο της συγκεκριμένης διοργάνωσης, ωστόσο ο αποκλεισμός αυτός θα τον «στοιχειώνει» για πολύ καιρό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ