Αιχμές Ναδάλ κατά της ATP

Αιχμές Ναδάλ κατά της ATP

Ο Ράφα Ναδάλ αποχώρησε τραυματίας και αποκλείστηκε ενώ αγωνίζονταν για την είσοδό του στα ημιτελικά του Australian Open, αφήνοντας αιχμές κατά των ανθρώπων της ATP.

Ο Ναδάλ κατάφερε να προηγηθεί στα σετ κόντρα στον Μάριν Τσίλιτς, με τον Σέρβο να ισοφαρίζει σε 2-2 και να οδηγεί το ματς σε tie break. Εκεί όμως ο 31χρονος Ισπανός αποχώρησε από την αναμέτρηση με πρόβλημα στο δεξί του πόδι.

Μετά την αναμέτρηση, εκνευρισμένος ο Ισπανός είπε τα εξής για την όλη διοργάνωση και τις επιφάνειες στις οποίες καλούνται οι τενίστες να αγωνιστούν και προκαλούν συχνούς τραυματισμούς:

«Δεν είναι η σωστή στιγμή για να το πω, αλλά κάποιος από τους υπεύθυνους πρέπει να σκεφτεί λίγο τι συμβαίνει. Πάρα πολλοί παίκτες είναι τραυματισμένοι. Υπάρχει ζωή μετά το τένις, αλλά δεν γνωρίζω αν συνεχίσουμε να παίζουμε σε αυτές τις πολύ πολύ σκληρές επιφάνειες, τι θα μας συμβεί στο μέλλον, στις ζωές μας».

Η σοβαρότητα του τραυματισμού του Ισπανού τενίστα και ο χρόνος αποχής του από τα court θα διαπιστωθεί αύριο, μετά τις απαραίτητες εξετάσεις που θα υποβληθεί (μαγνητική τομογραφία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ