Τένις : Κίνδυνος τιμωρίας της Κορνέ λόγω αποφυγής αντι-ντόπινγκ κοντρόλ

Τένις : Κίνδυνος τιμωρίας της Κορνέ λόγω αποφυγής αντι-ντόπινγκ κοντρόλ

Τον κίνδυνο βαριάς τιμωρίας αντιμετωπίζει η Αλίζ Κορνέ, μιας και απέφυγε τρεις φορές αντι-ντόπινγκ κοντρόλ. Τι αναφέρει γι΄ αυτό η ίδια στο Twitter.

Η Αλίζ Κορνέ κινδυνεύει με βαριά τιμωρία, διότι απέφυγε εις τριπλούν έλεγχο ντόπινγκ και η τύχη της θα κριθεί τον ερχόμενο Μάρτιο από τα αρμόδια όργανα της ITF. Η ίδια η 27χρονη Γαλλίδα τενίστρια, η οποία είναι Νο.42 στην παγκόσμια κατάταξη, ανάρτησε κείμενο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter.

Αναφέρει πως και τις τρεις φορές είχε σοβαρό λόγο που δεν ήταν συνεπής στους ελέγχους και πως προσπάθησε να επικοινωνήσει με την ITF για να εξηγήσει αυτούς τους λόγους, ωστόσο η Παγκόσμια Ομοσπονδία ήταν ανένδοτη και δεν θέλησε να την ακούσει.

«Τον προηγούμενο Οκτώβριο, δεν εμφανίστηκα για τρίτη φορά σε αντιντόπινγκ της ITF. Είχα 20 ελέγχους αντιντόπινγκ το 2017 και φυσικά ήταν όλοι αρνητικοί. Έχασα τρεις συναντήσεις που δεν ήταν προγραμματισμένες στο σπίτι, για σοβαρούς λόγους, που η ITF δεν θέλησε να ακούσει», τόνισε μεταξύ άλλων η Κορνέ, η οποία θα μπορεί να αγωνίζεται έως τον Μάρτιο, οπότε και θα βγει η απόφαση, με εξαίρεση τον αγώνα του Fed Cup, καθώς όσο εκκρεμεί η υπόθεση δεν θα μπορεί να εκπροσωπήσει τη χώρα της.

https://twitter.com/alizecornet/status/956291039932960768

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ