Οπέλκα : «Οταν χάνω δέχομαι απειλές για τη ζωή μου!»

Οπέλκα : «Οταν χάνω δέχομαι απειλές για τη ζωή μου!»

Ο Ρέιλι Οπέλκα, κατήγγειλε ότι δέχεται απειλές από παίκτες του στοιχήματος «Πρέπει να έρθει στο προσκήνιο το θέμα του στοιχηματισμού», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στα απειλητικά μηνύματα που δέχεται από παίκτες του στοιχήματος, μετά από κάθε ήττα του, αναφέρθηκε ο Ρέιλι Οπέλκα.

Ο Αμερικανός τενίστας, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που τάχθηκε στο πλευρό του Νόβακ Τζόκοβιτς και της Ενωσης (PTPA) που δημιούργησε ο Σέρβος, τόνισε ότι ένα από τα βασικά ζητήματα που πρέπει να λυθεί είναι ο έντονος στοιχηματισμός στο τένις, που δημιουργεί ακραίες συμπεριφορές.

«Θα ήθελα πραγματικά να δω μια ώθηση σ’ αυτό το θέμα. Θα επιλύσει πάρα πολλά προβλήματα. Πρέπει να έρθει στο προσκήνιο το θέμα του στοιχηματισμού, γιατί τζογάρονται πολλά χρήματα στο άθλημά μας. Το ξέρω αυτό, γιατί κάθε φορά που χάνω δέχομαι απειλές για τη ζωή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός τενίστας.

Στο παρελθόν ο Ιβαν Ντόντιγκ είχε αναφερθεί επίσης στο συγκεκριμένο ζήτημα: «Όλοι λαμβάνουμε απειλές για τη ζωή μας. Είναι μια κανονικότητα για μας, γίνεται σε κάθε τουρνουά. Έχω λάβει χιλιάδες τέτοια μηνύματα και απλά τα αγνοώ», ενώ για το ίδιο ζήτημα είχε μιλήσει και ο Μπομπ Μπράιαν. Ενας από τους καλύτερους παίκτες του διπλού στην ιστορία του τένις. «Παρενόχληση; Απειλές θανάτου; Σε κάθε αγώνα. Αν πάω να δω τώρα το τηλέφωνο μου σίγουρα θα έχω μήνυμα από κάποιον τρελό τζογαδόρο που έχει εκνευριστεί μαζί μου», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ