Επικό… τρολάρισμα στον Τσιτσιπά! (pics)

Επικό… τρολάρισμα στον Τσιτσιπά! (pics)

Το επικό ποστ του Φαμπιάνο για τον Πέτρο Τσιτσιπά, που έχει γίνει γνωστός για το βίντεο που είχε ανεβάσει από το πλημμυρισμένο γήπεδο στις εγκαταστάσεις του Lyttos Beach.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προετοιμάζεται στο Ντουμπάι για τη νέα αγωνιστική σεζόν και χθες το απόγευμα προπονήθηκε με τον Ιταλό, Τόμας Φαμπιάνο.

Τον τενίστα που τον είχε αποκλείσει το 2019 στον πρώτο γύρο του Γουίμπλεντον. Μαζί με τον Στέφανο, στο Ντουμπάι βρίσκεται επίσης και ο αδερφός του, Πέτρος. Ο 20χρονος τενίστας, ο οποίος είναι στο Νο. 976 της παγκόσμιας κατάταξης και το 2021 θα προσπαθήσει να κάνει το μεγάλο… άλμα στην καριέρα του, αφού μέχρι τώρα αγωνίζεται σε τουρνουά επιπέδου ITF.

Ο Πέτρος, παρά το γεγονός ότι δεν έχει μεγάλες νίκες στην καριέρα του, έγινε… viral στις αρχές Νοεμβρίου, όταν ανέβασε στο instagram βίντεο να παίζει τένις σε πλημμυρισμένο γήπεδο των εγκαταστάσεων του Lyttos Beach, όπου διεξάγεται το ITF στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ενα βίντεο που αναπαράχθηκε από πολλά Μέσα στον κόσμο, με τενίστες κορυφαίου επιπέδου να το σχολιάζουν και να γελούν με τις υποκριτικές ικανότητες του Πέτρου.

Ενας από αυτούς ήταν και ο Τόμας Φαμπιάνο. Ο Ιταλός, ο οποίος γνωρίζει καλά τόσο τον Πέτρο όσο και τον Στέφανο Τσιτσιπά, με τον οποίο όπως προαναφέραμε, προπονήθηκαν χθες μαζί στο Ντουμπάι. Σήμερα, ο βραχύσωμος Ιταλός προπονήθηκε με τον αδερφό του Στέφανου. Μάλιστα, ανέβασε και story με τον Πέτρο, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ως τον πιο έξυπνο της οικογένειας Τσιτσιπά! «Η πραγματική διάνοια στην οικογένεια Τσιτσιπά», έγραψε ο Φαμπιάνο στην ανάρτησή του και μάλιστα στη συνέχεια ανέβασε νέο story με φωτογραφία του Πέτρου στο πλημμυρισμένο γήπεδο των εγκαταστάσεων του Lyttos Beach.

Δείτε τα stories:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ