Βιβλική καταστροφή : Γήπεδο τένις στην Κρήτη έγινε… κολυμβητήριο! (vids)

Βιβλική καταστροφή : Γήπεδο τένις στην Κρήτη έγινε… κολυμβητήριο! (vids)

Εικόνες που σοκάρουν και δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε η κακοκαιρία στην Κρήτη – Δείτε τα βίντεο που ανέβασε ο αδερφός του Στέφανου Τσιτσιπά.

Η κακοκαιρία «σαρώνει» την Κρήτη, με τις εικόνες να είναι σοκαριστικές.

Οι δρόμοι του Ηρακλείου και των υπόλοιπων περιοχών έχουν πλημμυρίσει. Το νερό έχει παρασύρει δεκάδες αυτοκίνητα και έχει προκαλέσει τεράστιες ζημιές στα σπίτια και τις περιφράξεις των οικοπέδων, με τους κατοίκους να είναι σε απόγνωση. Εικόνες βιβλικής καταστροφής, με τον κόσμο να παρακολουθεί σαστισμένος όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην Κρήτη.

Στο Ηράκλειο αυτό το διάστημα πραγματοποιούνται αγώνες τένις, στο πλαίσιο των τουρνουά ITF που γίνονται κάθε εβδομάδα στο Lyttos Beach. Οι εγκαταστάσεις του καλύτερου τουρνουά τένις στην Ελλάδα δεν γλίτωσαν όμως από την κακοκαιρία, με τα γήπεδα να έχουν μετατραπεί σε… κολυμβητήρια!

Χαρακτηριστικά είναι τα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο αδερφός του Στέφανου Τσιτσιπά, Πέτρος. Το νερό έχει ξεπεράσει το ένα μέτρο, τα γήπεδα έχουν πλημμυρίσει και έχουν γεμίσει λάσπες. Εικόνες που σοκάρουν και δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, που προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση στην Κρήτη.

Πρόκειται για τις καλύτερες εγκαταστάσεις τένις στην Ελλάδα. Με δεκάδες γήπεδα, που είναι χωρισμένα σε χωμάτινη και σκληρή επιφάνεια. Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω είναι από τα χωμάτινα γήπεδα του Lyttos Beach, που έχουν μετατραπεί σε λασπότοπους.

Δείτε τα βίντεο που ανέβασε ο Πέτρος Τσιτσιπάς από το γήπεδο μάλιστα που έχει πάρει το όνομα του αδερφού του, Στέφανου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Tough win today against my mate and doubles partner @aristotelis.thanos. Conditions were difficult but managed to get the best out of my game. Impossible is nothing people, and i proved it once again today. Bring it on 2021!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Petros Tsitsipas (@petrostsitsipas00) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Make the best out of everything. @atptour hire me.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Petros Tsitsipas (@petrostsitsipas00) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ