«Εάν η Σερένα έχει αξιοπρέπεια, θα πρέπει να σταματήσει»

«Εάν η Σερένα έχει αξιοπρέπεια, θα πρέπει να σταματήσει»

«Φουντώνει» ξανά η κόντρα του προέδρου της ρουμάνικης ομοσπονδίας τένις με την Αμερικανίδα πρωταθλήτρια.

Φραστική επίθεση κατά της Σερένα Γουίλιαμς εξαπέλυσε για μια ακόμα φορά ο πρόεδρος της ρουμάνικης ομοσπονδίας τένις, Ιόν Τιριάκ.

Ο έμπειρος παράγοντας αναφέρθηκε στην Αμερικανίδα πρωταθλήτρια και στο σωματικό της βάρος, τονίζοντας μάλιστα ότι εάν ήταν η Σερένα θα είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση. «Στην ηλικία που είναι τώρα και με το βάρος που έχει, δεν μπορεί να κινηθεί το ίδιο καλά με πριν από 15 χρόνια. Η Σερένα ήταν μια απίστευτη παίκτρια, αλλά αν έχει λίγη αξιοπρέπεια, θα πρέπει να σταματήσει! Από κάθε οπτική γωνία και αν το δούμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ιόν Τιριάκ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 81χρονος Ρουμάνος, ο οποίος έπαιξε τένις στο κορυφαίο επίπεδο τις δεκαετίες του ‘60 και του ‘70, μιλάει με υποτιμητικά λόγια για τη Σερένα Γουίλιαμς, καθώς το 2018 σε συνέντευξη που είχε δώσει στην Bild είχε εξαπολύσει και πάλι φραστική επίθεση στην Αμερικανίδα τενίστρια: «Με όλο το σεβασμό, η Serena είναι 36 ετών και 90 κιλά. Θα προτιμούσα να βλέπω μια άλλη παίκτρια, σαν τη Steffi Graf».

Η Σερένα μάλιστα είχε απαντήσει στον Τιριάκ και είχε χαρακτηρίσει τα σχόλιά του σεξιστικά. Αυτή τη φορά πάντως απάντησε στον Τιριάκ ο σύζυγος της Σερένα, Αλέξις Οχανιάν, ο οποίος έγραψε στο twitter: «Είναι ασφαλές να πω πως κανέναν δεν ενδιαφέρει τι πιστεύει ο Ιόν Τιριάκ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ