WTA : Όλο το πρόγραμμα έως το Wimbledon

WTA : Όλο το πρόγραμμα έως το Wimbledon

Η ομοσπονδία τένις γυναικών (WTA), ανακοίνωσε την Τρίτη (5/1) το προσωρινό καλεντάρι για τα όλα τα μεγάλα τουρνουά μέχρι το Wimbledon που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο και Ιούλιο.

Η παγκόσμια «κεφαλή» του γυναικείου τένις είχε προηγουμένως ανακοινώσει τις πρώτες 7 εβδομάδες της περιοδείας, ξεκινώντας με το πρώτο τουρνουά της σεζόν WTA 500, που θα ξεκινήσει την προσεχή Πέμπτη (7/1) στο Αμπού Ντάμπι.

Εκτός από τα τρία Grand Slam – το Australian Open (έναρξη στις 8 Φεβρουαρίου), το Roland Garros (23 Μαΐου) και το Wimbledon (28 Ιουνίου)- το πρώτο εξάμηνο του 2021 θα υπάρχουν τέσσερις διοργανώσεις WTA 1000 στο Ντουμπάι και το Μαϊάμι (και οι δύο μέσα στο Μάρτιο), στη Μαδρίτη (Απρίλιο) και στη Ρώμη (Μάιο).

Άλλα τουρνουά του προγράμματος WTA 500 περιλαμβάνουν τη Ντόχα και την Αγία Πετρούπολη (Μάρτιος), αλλά και το Τσάρλεστον και τη Στουτγάρδη (Απρίλιος).

Το «Fed Cup», γνωστό πλέον ως «Billie Jean King Cup», έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 12 Απριλίου, ωστόσο, επί του παρόντος δεν έχει ανακοινωθεί νέα ημερομηνία για το μεγάλο τουρνουά BNP «Paribas Open» στο Indian Wells, γνωστό κι ως «το πέμπτο μεγαλύτερο», το οποίο συνήθως διεξάγεται τον Μάρτιο, αλλά αναβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα λόγω ανησυχιών απ’ την πανδημία της Covid-19.

Η WTA ανακοίνωσε επίσης, ότι δεν έχει ακόμη αποφασίσει ακόμη σχετικά με τις ημερομηνίες για τους τελικούς WTA που ολοκληρώνουν πάντα στη σεζόν στο Σενζέν της Κίνας, μετά την περσινή ακύρωση του event λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ