Μεγάλο παιχνίδι από την Παπαμιχαήλ, κοίταξε στα μάτια πρώην Νο. 1! (vid)

Μεγάλο παιχνίδι από την Παπαμιχαήλ, κοίταξε στα μάτια πρώην Νο. 1! (vid)

Η Ελληνίδα τενίστρια τα έδωσε όλα απέναντι στο πρώην Νο. 1 και νυν Νο. 6 της παγκόσμιας κατάταξης, Καρολίνα Πλίσκοβα, που χρειάστηκε το τάι μπρέικ στο δεύτερο σετ, για να κάμψει την αντίσταση της συμπατριώτισσά μας.

Την ήττα στον πρώτο γύρο του τουρνουά που γίνεται στο Αμπου Ντάμπι με 2-0 σετ (6-2, 7-6 [4]) από την Καρολίνα Πλίσκοβα γνώρισε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ.

Η Ελληνίδα τενίστρια τα έδωσε όλα απέναντι στο πρώην Νο.1 και νυν Νο. 6 της παγκόσμιας κατάταξης, την κοίταξε στα μάτια και πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση, δείγμα του ταλέντου και της ποιότητά της.

Η Δέσποινα, που είναι στο Νο275 του κόσμου, αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο ως lucky loser και έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Η Παπαμιχαήλ στο δεύτερο σετ έπαιξε ωραίο τένις και έβαλε δύσκολα σε μια από τις καλύτερες τενίστριες στον κόσμο, η οποία χρειάστηκε το τάι μπρέικ για να καταφέρει να κάμψει την αντίσταση της Ελληνίδας τενίστριας. Αξίζει να σημειώσουμε μάλιστα ότι αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι της Δέσποινας σε κυρίως ταμπλό τουρνουά της WTA.

Η 27χρονη συμπατριώτισσά μας ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και στο τρίτο γκέιμ έφτασε σε μπρέικ πόιντ, ωστόσο, η Πλίσκοβα κατάφερε να το σβήσει και να προηγηθεί με 2-1. Στη συνέχεια η Τσέχα ανέβασε την απόδοσή της και με δύο μπρέικ κατάφερε να πάρει το σετ με 6-2.

Στο δεύτερο ωστόσο η Παπαμιχαήλ τα έδωσε όλα. Οι δύο τενίστριες πήγαιναν χέρι – χέρι στο σκορ μέχρι το 4-3, όταν η Τσέχα κατάφερε να κάνει το μπρέικ και να προηγηθεί με 5-3. Η Καρολίνα σέρβιρε για τη νίκη, αλλά η Δέσποινα απάντησε με το… ίδιο νόμισμα και μείωσε σε 5-4, ενώ στη συνέχεια ισοφάρισε σε 5-5.

Η συμπατριώτισσά μας έστειλε το σετ στο τάι μπρέικ, εκεί όπου η Πλίσκοβα χρησιμοποίησε την εμπειρία της και με 7-4 έκανε το 2-0 στο παιχνίδι και πήρε τη νίκη. Η Παπαμιχαήλ τελείωσε το ματς με 21 αβίαστα λάθη και 9 winners και η Πλίσκοβα είχε 27 αβίαστα και 25 winners.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ