Σαρωτική Σάκκαρη, προκρίθηκε στα προημιτελικά

Σαρωτική Σάκκαρη, προκρίθηκε στα προημιτελικά

Μαρία Σάκκαρη για μεγάλα πράγματα! Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε με 2-0 σετ την Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα και προκρίθηκε στους «8» του Abu Dhabi WTA Women's Tennis Open.

Την εντυπωσιακή της πορεία στο Abu Dhabi WTA Women’s Tennis Open συνεχίζει η Μαρία Σάκκαρη!

Μετά την Κόκο Γκοφ, η Ελληνίδα τενίστρια πέταξε εκτός συνέχειας και την Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα, παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η Σάκκαρη νίκησε εύκολα με 2-0 σετ (7-5, 6-4) το Νο15 της παγκόσμιας κατάταξης, πιστοποιώντας για ακόμη μια φορά πως βρίσκεται στο Αμπου Ντάμπι για μεγάλα πράγματα.

Πλέον, στους «8», η 25χρονη περιμένει μια εκ των Σοφία Κένιν ή Γιούλια Πουτίντσεβα.

Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη, έκανε μπρέικ, με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 5-3. Ομως η έμπειρη Ισπανίδα, αντέδρασε και ισοφάρισε 5-5 «σπάζοντας» το σερβίς της Ελληνίδας τενίστριας και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα.

Η τελευταία κουβέντα όμως ανήκε στη Σάκκαρη, που έκανε νέο μπρέικ και προηγήθηκε 6-5 για να πάρει το σετ (7-5), υπερασπιζόμενη το σερβίς της.

Στο δεύτερο σετ, η Ισπανίδα προηγήθηκε με 3-2 στα γκέιμ, δείχνοντας πως θα είναι μεγάλο ντέρμπι το ματς. Η Σάκκαρη ισοφάρισε σε 3-3 και όπως και στο πρώτο σετ, «έσπασε» το σερβίς της Ισπανίδας, προηγούμενη με 4-3. Από τις πιο καταλυτικές στιγμές του ματς, με την Ελληνίδα τενίστρια να κρατάει το σερβίς της, κερδίζοντας το δεύτερο σετ με 6-4 και κατ’ επέκταση, εξασφάλισε το εισιτήριο για την οχτάδα της διοργάνωσης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ