Επική ανατροπή της Σάκκαρη και πρόκριση στα ημιτελικά (vids)

Επική ανατροπή της Σάκκαρη και πρόκριση στα ημιτελικά (vids)

Η Μάρια Σάκκαρη έκανε μαγική εμφάνιση με ανατροπή απέναντι στη Σοφία Κένιν, πήρε τη νίκη με 2-1 σετ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Abu Dhabi WTA Women's Tennis Open, όπου θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (12/1) την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στο Abu Dhabi WTA Women’s Tennis Open!

Παρότι η Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε πίσω με 1-0 σετ από τη Σοφία Κένιν (επικεφαλής του ταμπλό και Νο.4 στην παγκόσμια κατάταξη), έβγαλε τρομερή αντίδραση μετά το δεύτερο σετ και πήρε τεράστια νίκη με 2-1 (2-6, 6-2, 6-0) και μαζί το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Εκεί θα αντιμετωπίσει αύριο (12/1) την Σαμπαλένκα, οποία απέκλεισε την Ριμπάκινα.

Η Αμερικανίδα ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση κάνοντας το μπρέικ, ενώ πήρε και το δεύτερο game. Η Ελληνίδα τενίστρια μείωσε σε 2-1 αλλά η Κένιν, κάνοντας δύο ακόμη μπρέικ, πήρε το πρώτο σετ (6-2) σε 27 λεπτά.

Στο δεύτερο σετ, η Σάκκαρη παρουσιάστηκε βελτιωμένη και πιο συγκεντρωμένη, πήρε δύο φορές το προβάδισμα αλλά η Κένιν ισοφάρισε σε 2-2. Η συνέχεια της Ελληνίδας ήταν τρομερή, καθώς έκανε το μπρέικ και πήρε εκ νέου το προβάδισμα (4-2) και πήρε το δεύτερο σετ, φτάνοντας στο 6-2.

Η Σάκκαρη έδωσε συνέχεια στη φοβερή της εμφάνιση στο τρίτο σετ, στο οποίο δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Αμερικανίδα. Η 25χρονη Ελληνίδα πήρε το τρίτο σετ με ένα απίθανο 6-0, ολοκληρώνοντας το ματς με 10 σερί κερδισμένα games.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ