Σάκκαρη, κάντο όπως στο Σινσινάτι! (vid)

Σάκκαρη, κάντο όπως στο Σινσινάτι! (vid)

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Αρίνα Σαμπαλένκα για 5η φορά στην καριέρα της, έχοντας 3 ήττες και 1 νίκη. Το 2019 στο Σινσινάτι.

Προελαύνει στο Αμπου Ντάμπι η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με ανατροπή 2-1 της Σοφία Κενίν και πέρασε στα ημιτελικά του τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Μία τενίστρια, την οποία γνωρίζει πολύ καλά, αφού στο παρελθόν έχουν αναμετρηθεί άλλες τέσσερις φορές. Δύο το 2019 και δύο το 2020. Η προϊστορία δεν είναι με το μέρος της Μαρίας, αφού στα τέσσερα ματς έχει τρεις ήττες και μόλις μία νίκη.

Συγκεκριμένα, η Μαρία είχε κερδίσει το 2019 στο Σινσινάτι με 2-1 σετ, ενώ είχε ηττηθεί την ίδια χρονιά στο WTA Elite Trophy με 2-0 σετ. Πέρσι έπαιξε άλλες δύο φορές με την Αρίνα και γνώρισε ισάριθμες ήττες. Στο Ντουμπάι με 2-0 σετ και στην Ντούχα, επίσης με 2-0. Την Τρίτη θα παίξει μαζί της στο Αμπου Ντάμπι και ελπίζει να πάρει… εκδίκηση και μαζί την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζουμε ότι στον δρόμο για τα ημιτελικά η Μαρία απέκλεισε τις Ποτάποβα, Γκοφ, Μουγκουρούθα και Κενίν, ενώ από την άλλη η Σαμπαλένκα για να φτάσει στην τελική 4άδα νίκησε τις Χέρτσογκ, Τομγιάνοβιτς, Τζαμπέρ και Ριμπάκινα.

Δείτε τα highlights από τη νίκη της Μαρίας το 2019 στο Σινσινάτι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ