Πότε παίζει η Ελλάδα με Αυστραλία και Ισπανία

Πότε παίζει η Ελλάδα με Αυστραλία και Ισπανία

Στις 3/2 θα κάνει πρεμιέρα η Εθνική απέναντι στην Αυστραλία και την επόμενη ημέρα θα κοντραριστεί με την Ισπανία του Ράφαελ Ναδάλ.

Αντίστροφα για την έναρξη του ATP Cup μετράει η Εθνική μας ομάδα τένις, με τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον Πέτρο Τσιτσιπά, τον Μιχάλη Περβολαράκη και τον Μάρκο Καλοβελώνη να προετοιμάζονται για τις μεγάλες μάχες που θα ακολουθήσουν απέναντι σε Αυστραλία και Ισπανία.

Το ATP Cup θα ξεκινήσει στις 2 Φεβρουαρίου και θα πραγματοποιηθεί στην Μελβούρνη, με την Ελλάδα να βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο. Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό το πρόγραμμα των αγώνων, αλλά και τα «ματσαρίσματα», με τον Περβολαράκη να κάνει… ποδαρικό για την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η «Team Greece» θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στις 3 Φεβρουαρίου απέναντι στην Αυστραλία. Στο πρώτο παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 08:30 ώρα Ελλάδας, ο Περβολαράκης θα αντιμετωπίσει τον Τζον Μίλμαν. Στη συνέχεια θα παίξει ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Αλεξ Ντε Μινόρ. Εφόσον χρειαστεί, εάν οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη, θα ακολουθήσει διπλό.

Την Πέμπτη (04/02) η Ελλάδα θα παίξει με την Ισπανία, με τον Περβολαράκη να αντιμετωπίζει τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ στο πρώτο παιχνίδι του tie με τους Ιβηρες και τον Στέφανο Τσιτσιπά στη συνέχεια να αντιμετωπίζει τον Ράφαελ Ναδάλ. Και σε αυτή την περίπτωση, εάν οι δύο ομάδες είναι στο 1-1, θα χρειαστεί να παίξουν διπλό, για να βγει ο νικητής του tie.

Στις 5/2 θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και στις 6/2 ο μεγάλος τελικός, ενώ στις 8/2 θα αρχίσει το Αυστραλιανό Οπεν.

Το πρόγραμμα της Ελλάδας στο Group B

Τετάρτη 03/02 (ώρα έναρξης 8:30 GR)
Μιχάλης Περβολαράκης – Τζόν Μίλμαν
Στέφανος Τσιτσιπάς – Άλεξ Ντε Μινόρ
Tσιτσιπάς/Περβολαράκης – Ντε Μινόρ/Μίλμαν

Πέμπτη 04/02 (ώρα έναρξης 8:30 GR)
Μπαουτίστα Αγκούτ – Μιχάλης Περβολαράκης
Ραφαέλ Ναδάλ – Στέφανος Τσιτσιπάς
Tσιτσιπάς/Περβολαράκης – Ναδάλ/Αγκούτ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ