Οσάκα : «Θα έμπαινα ξανά σε καραντίνα για τους Ολυμπιακούς»

Οσάκα : «Θα έμπαινα ξανά σε καραντίνα για τους Ολυμπιακούς»

Η Ναόμι Οσάκα δήλωσε ότι θα ήταν διατεθειμένη να μπει σε καραντίνα γι' άλλες δύο εβδομάδες, προκειμένου να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, εάν αυτό θα βοηθούσε να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια των συμπατριωτών της.

Δύο ημέρες αφότου ολοκλήρωσε την διάρκειας 14 ημερών υποχρεωτική απομόνωσή της στην Αδελαΐδα ενόψει του Όπεν Αυστραλίας, η τενίστρια από την Ιαπωνία δήλωσε ότι θα ήταν προετοιμασμένη να το ξανακάνει, προκειμένου να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς της πατρίδας της.

«Ο τρόπος που αισθάνομαι είναι ότι θα μείνω στο δωμάτιό μου για δύο εβδομάδες, για να παίξω στους Ολυμπιακούς» δήλωσε σήμερα σε δημοσιογράφους η 23χρονη κάτοχος τριών τουρνουά γκραν σλαμ και συνέχισε: «Έχασα τους προηγούμενους. Το να παίξω στο Τόκiο θα είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα. Η ανησυχία μου θα είναι η γενική ασφάλεια όλων των άλλων, επειδή «ανοίγεις» τη χώρα. Όλοι έρχονται αεροπορικώς από διαφορετικά μέρη. Απλά θα ήθελα το κοινό να αισθάνεται ασφαλές. Αισθάνομαι ότι οι αθλητές σίγουρα θα θέλουν να παίξουν, αλλά θα ήθελα το κοινό να αισθάνεται ασφαλές».

Μολονότι τα σχέδια αλλάζουν καθημερινά, οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο δεν εξετάζουν αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο καραντίνας για τους 11.000 αθλητές που είναι προγραμματισμένο να λάβουν μέρος στο κορυφαίο αθλητικό «ραντεβού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ