Αυστραλιανό Οπεν : Πότε θα παίξουν Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Αυστραλιανό Οπεν : Πότε θα παίξουν Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Η Μαρία θα αντιμετωπίσει τα ξημερώματα της Τρίτης (9/2) στις 04:30 ώρα Ελλάδας την Μλαντένοβιτς και ο Στέφανος θα παίξει το μεσημέρι στις 12:00 απέναντι στον Σιμόν.

Στη μάχη του Αυστραλιανού Οπεν ρίχνονται οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη, με τον 22χρονο τενίστα και την κορυφαία τενίστρια της χώρας μας να αγωνίζονται την Τρίτη (9/2).

Οπως έγινε γνωστό, η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστεί τα ξημερώματα και πιο συγκεκριμένα στις 04:30 ώρα Ελλάδας, απέναντι στην Κριστίνα Μλαντένοβιτς, για τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι της Μαρίας θα είναι το δεύτερο στο Court 13, με το πρώτο παιχνίδι να είναι για το ανδρικό ταμπλό, ανάμεσα στον Πέγια και τον Τσόριτς. Ενα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 02:00 ώρα Ελλάδας και θα είναι best of five.

Οσον αφορά στον Στέφανο Τσιτσιπά, ο 22χρονος τενίστας θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο τον Ζιλ Σιμόν και το παιχνίδι του θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Τρίτης στις 12:00 ώρα Ελλάδας. Θα είναι ο τελευταίος αγώνας της ημέρας στη Rod Laver Arena.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την Τρίτη θα αγωνιστούν επίσης οι Ράφαελ Ναδάλ, Ασλεϊ Μπάρτι, Ελίνα Σβιτόλινα, Σοφία Κενίν, Ντανιήλ Μεντβέντεφ, Βικτόρια Αζαρένκα, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα και Ματέο Μπερετίνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ