Τσιτσιπάς : «Δεν θα πω κάτι γιατί είδατε τι έγινε την άλλη φορά»

Τσιτσιπάς : «Δεν θα πω κάτι γιατί είδατε τι έγινε την άλλη φορά»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επαίνεσε την αξία του Θανάση Κοκκινάκη.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα που είχε διάρκεια 4 ώρες και 32 λεπτά, νίκησε με 6-7(5), 6-4, 6-1, 6-7(5), 6-4 τον Ελληνο-αυστραλό Θανάση Κοκκινάκη (Νο 267), στη Rod Laver Arena, στη Μελβούρνη και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Australian open.

«Δεν θα πω πολλά πράγματα σήμερα, είδατε τι έγινε την προηγούμενη φορά. Ο Θανάσης  (Κοκκινάκης) είναι σπουδαίος μαχητής, ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος σήμερα. Είναι ταλαντούχος και έχει μεγάλες προοπτικές.

Είναι σπουδαίος σέρβερ. Διασκέδασα σήμερα που είχαμε την ευκαιρία να προσφέρουμε ένα ωραίο, ποιοτικό θέαμα» είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απουσία του Κοκκινάκη για διάστημα 1,5 χρόνου από Gram Slam.

«Ήταν κρίμα που δεν έπαιζε τα τελευταία χρόνια, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε και αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο.

Υπάρχει ποικιλία στη νέα γενιά και πιστεύω ότι θα δούμε ωραίο τένις τα επόμενα χρόνια, παλεύοντας όλοι μας για το Νο 1» πρόσθεσε ο Ελληνας πρωταθλητής, που στον 3ο γύρο του τουρνουά θα αναμετρηθεί με τον 23χρονο Σουηδό Μίκαελ Ιμερ, Νο 95 στην παγκόσμια κατάταξη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ