Ρότερνταμ : Δυσκολεύτηκε, αλλά προκρίθηκε ο Τσιτσιπάς

Ρότερνταμ : Δυσκολεύτηκε, αλλά προκρίθηκε ο Τσιτσιπάς

Ο Ελληνας τενίστας τα βρήκε σκούρα απέναντι στον μαχητικό Γερασίμοφ, αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 7-6 (4), 7-5 και μαζί την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο.

Στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που πραγματοποιείται στο Ρότερνταμ προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ελληνας τενίστας τα βρήκε σκούρα απέναντι στον μαχητικό Ιγκόρ Γερασίμοφ, αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 7-6 (4), 7-5 και μαζί το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. Επόμενος αντίπαλος για τον Στέφανο Τσιτσιπά ο Πολωνός, Χούμπερτ Χούρκατς, με τον οποίο θα αναμετρηθεί την Πέμπτη, για μια θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Γερασίμοφ ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και στο πρώτο σέρβις γκέιμ του Στέφανου είχε δύο ευκαιρίες για να σπάσει το σερβίς του Ελληνα τενίστα. Ομως, ο Τσιτσιπάς έδειξε την κλάση του, έσβησε τα break point και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 5ο γκέιμ μάλιστα ο συμπατριώτης μας έκανε μπρέικ και προηγήθηκε με 3-2. Ο Γερασίμοφ ωστόσο απάντησε με το ίδιο νόμισμα και ισοφάρισε σε 3-3. Οι δύο τενίστες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ και το πρώτο σετ οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Στέφανος αποδείχθηκε ψυχραιμότερος, πήρε κρίσιμους πόντους και με 7-4 έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς μπήκε καλύτερα και στο 4ο γκέιμ έκανε μπρέικ. Ο Ελληνας τενίστας προηγήθηκε με 3-1, αλλά ο Γερασίμοφ δεν πτοήθηκε. Με μπρέικ στο μπρέικ μείωσε σε 3-2 και στη συνέχεια ισοφάρισε σε 3-3. Οι δύο τενίστες πήγαιναν χέρ-χέρι μέχρι το 6-5, όταν ο Τσιτσιπάς πίεσε και κατάφερε να κάνει το μπρέικ, με το οποίο έφτασε στο 7-5 και στο 2-0 στα σετ. Ο συμπατριώτης μας έκλεισε με μπρέικ το παιχνίδι και πανηγύρισε την πρόκρισή του στον επόμενο γύρο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ