Τσιτσιπάς : «Όλα λειτούργησαν πολύ καλά»

Τσιτσιπάς : «Όλα λειτούργησαν πολύ καλά»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την πρόκριση του στον προημιτελικό του Mexican Open, στον οποίο θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή τον Αλασίμ.

Εντυπωσιακός ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 6-3, 6-2 τον Τζον Ισνερ και θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του Abierto Mexicano Telcel, τον Φέλιξ-Οζέρ Αλιασίμ, που κέρδισε (6-3, 6-4) τον Σεμπάστιαν Κόρντα. Ηταν η τρίτη στη σειρά νίκη του Τσιτσιπά επί του Ισνερ και θα είναι ο τέταρτος συνεχόμενος προημιτελικός του μέσα στη σεζόν.

«Θέλω να πω ότι τα πράγματα λειτούργησαν πολύ καλά», είπε ο Τσιτσιπάς. «Νομίζω ότι είχα καλές επιστροφές σήμερα και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Δεν θέλεις να μπεις σε tie-breaks με αυτόν τον παίκτη, μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνο. Κατάφερα να παραμείνω συγκεντρωμένος σε όλες τις στιγμές του αγώνα.

Είχα ευκαιρίες, εκμεταλλεύτηκα τις περισσότερες από τις ευκαιρίες, κάτι που ήταν σημαντικό. Αυτό μου έδωσε τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη σε ολόκληρο τον αγώνα», πρόσθεσε ο 22χρονος Ελληνας πρωταθλητής.

«Ερχόμενος σε αγώνες όπως αυτόν, προσπαθώ να δουλέψω πολύ τις επιστροφές μου και στις προπονήσεις πριν από τον αγώνα, είναι κάτι που σίγουρα βοηθά. Πάντως είναι πάντα πολύ δύσκολο να παίζεις εναντίον του Ισνερ. Νομίζω ότι θα επιχειρήσω να προσεγγίσω τον επόμενο αγώνα με τον ίδιο τρόπο. Κάθε αγώνας που παίζω εδώ στο Ακαπούλκο είναι σημαντικός.

Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να έχουμε μια υπέροχη μέρα αύριο», συμπλήρωσε ο Τσιτσιπάς, που θα αναμετρηθεί με τον Φέλιξ-Οζέρ Αλιασίμ για πέμπτη φορά (2-2), έχοντας νικήσει τα δύο τελευταία ραντεβού τους, στη Σαγκάη το 2019 και στη Μασαλία το 2020.

Ο Έλληνας τενίστας θα παίξει τα ξημερώματα της Παρασκευής (04:00, Cosmote Sport 7) με τον Φελίξ Οζε Αλιασίμ στον προημιτελικό του Mexican Open.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ