Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Miami Open

Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Miami Open

Η Ελληνίδα τενίστρια περνάει bye τον πρώτο γύρο, ενώ στον δεύτερο θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Μπούζκοβα-Ρους.

Μία εκ των Μπούζκοβα ή Ρους θα αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη στον δεύτερο γύρο του Miami Open, όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (22/3).

Η Ελληνίδα τενίστρια, Νο. 23 στην παγκόσμια κατάταξη, έχει πάρει bye στον πρώτο γύρο και στον δεύτερο θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Μπούζκοβα-Ρους. Οποια και αν βρεθεί στον δρόμο της η Μαρία θα είναι το φαβορί για την πρόκριση στον τρίτο γύρο.

Εάν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά στον τρίτο γύρο είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει την Κίκι Μπερτενς, Νο.10 του ταμπλό, από την Ολλανδία. Στην ίδια μεριά του ταμπλό με την Μαρία είναι επίσης οι Καρολίνα Πλίσκοβα, Ναόμι Οσάκα, Σοφία Κενίν, Μπιάνκα Ανδρεέσκου και Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, ενώ από την άλλη πλευρά του ταμπλό ξεχωρίζουν οι Μπάρτι, Χάλεπ, Αζαρένκα, Σαμπαλένκα, Σβιτόλινα και Σβίατεκ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι αγώνες του πρώτου γύρου θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη και την Τετάρτη, ενώ τα πρώτα ματς του δεύτερου γύρου θα γίνουν την Πέμπτη (25/3).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ