Σαρωτική η Σάκκαρη, ισοπέδωσε την Σαμσόνοβα!

Σαρωτική η Σάκκαρη, ισοπέδωσε την Σαμσόνοβα!

Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 6-0, 6-1 της Σαμσόνοβα και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του τουρνουά που γίνεται στο Μαϊάμι.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Μαρία Σάκκαρη το παιχνίδι με την Λουντμίλα Σαμσόνοβα για τον τρίτο γύρο του τουρνουά που γίνεται στο Μαϊάμι. Η Ελληνίδα τενίστρια ήταν σαρωτική και ισοπέδωσε την Ρωσίδα, επικρατώντας με 6-0, 6-1.

Μια σπουδαία εμφάνιση από την Μαρία, που έκανε σμπαράλια την αντίπαλό της και προκρίθηκε με επιβλητικό τρόπο στον τέταρτο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του αγώνα της Καρολίνας Πλίσκοβα με την Τζέσικα Πεγκούλα.

Η Σάκκαρη χρειάστηκε μόλις 1 ώρα και 6 λεπτά για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, με την Ελληνίδα τενίστρια να κερδίζει τους διπλάσιους πόντους από την Σαμσόνοβα (60-31), ενώ κατάφερε να «σπάσει» 6 φορές το σερβίς της Ρωσίδας.

Η Μαρία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε μόλις στο πρώτο γκέιμ της αναμέτρησης να κάνει μπρέικ (1-0). Στη συνέχεια σέρβιρε σωστά και έφτασε στο 2-0, ενώ λίγο αργότερα με νέο μπρέικ έκανε το 3-0. Η συμπατριώτισσά μας ήταν σαρωτική στο σκορ και πέτυχε νέο μπρέικ για το 5-0, με το πρώτο σετ να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 6-0 υπέρ της Ελληνίδας πρωταθλήτριας.

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ, με την Μαρία να φτάνει γρήγορα στο 2-0 και λίγο αργότερα στο 4-0. Η Σαμσόνοβα μετά από 10 σερί γκέιμ τα οποία είχαν καταλήξει στην πλευρά της Σάκκαρη κατάφερε να πάρει το πρώτο της γκέιμ και να μειώσει σε 4-1. Το νερό όμως είχε μπει στο αυλάκι, με την Ελληνίδα τενίστρια να κάνει το 6-1 και να παίρνει τη νίκη με 2-0 σετ.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ