«Λύγισε» στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς (2-1)

«Λύγισε» στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς (2-1)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε το πρώτο σετ αλλά έχασε τα άλλα δύο από τον Χούμπερτ Χούρκατς και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Miami Open

Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Χούμπερτ Χούρκατς, με τον Πολωνό να πραγματοποιεί μεγάλη εμφάνιση και να επικρατεί με ανατροπή 2-1 σετ (2-6, 6-3, 6-4) και τον Ελληνα τενίστα να ολοκληρώνει στα προημιτελικά την πορεία του στο φετινό Miami Open.

Ο Στέφανος πήρε εύκολα το πρώτο σετ, αλλά στη συνέχεια ο Χούμπερτ Χούρκατς, Νο. 37 στην παγκόσμια κατάταξη, έφερε τα πάνω κάτω και πήρε το εισιτήριο για την τελική 4άδα της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ρούμπλεφ-Κόρντα.

Ο 22χρονος τενίστας δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι είχε περισσότερα αβίαστα λάθη από ότι winners (33-22), ενώ αντίθετα ο Πολωνός είχε 41 winners και 35 αβίαστα λάθη.

Ο Τσιτσιπάς μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφερε να κάνει μπρέικ μόλις στο πρώτο γκέιμ. Ο Ελληνας τενίστας προηγήθηκε με 1-0 και στη συνέχεια έκανε το 2-0. Ο Πολωνός μείωσε σε 2-1 και αργότερα σε 3-2, αλλά ο Στέφανος στο 7ο γκέιμ πέτυχε νέο μπρέικ. Ο συμπατριώτης μας έκανε το 5-2 και στη συνέχεια χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα έκανε το 6-2 και το 1-0 στα σετ.

Με την ψυχολογία στα ύψη, ο Τσιτσιπάς έκανε και πάλι μπρέικ στο πρώτο γκέιμ. Προηγήθηκε με 1-0 και στη συνέχεια με 2-0, αλλά ο Πολωνός δεν τα παράτησε. Εσπασε το σερβίς του Στέφανου και ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στο 8ο γκέιμ έκανε νέο μπρέικ και βρέθηκε στο 5-3. Με τρεις άσους στο 9ο γκέιμ έκανε το 6-3 και ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι.

Το ματς οδηγήθηκε στη ρώσικη ρουλέτα του τρίτου σετ, με τον Χουρκάτς να κάνει μπρέικ στο πέμπτο γκέιμ (3-2) και να βάζει τις βάσεις για τη νίκη. Ο Στέφανος προσπάθησε να σπάσει το σερβίς του Πολωνού, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Χούμπερτ με 6-4 έκανε το 2-1 στα σετ και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του τουρνουά.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ