Σάκκαρη : «Ηταν μια απίστευτη εβδομάδα, σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας» (pic)

Σάκκαρη : «Ηταν μια απίστευτη εβδομάδα, σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας» (pic)

Το μήνυμα της Μαρίας Σάκκαρη για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της στο Μαϊάμι και το «ευχαριστώ» στους θαυμαστές της για τη στήριξή τους.

Η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά που διεξήχθη στο Μαϊάμι ήταν εντυπωσιακή, με την 25χρονη να πραγματοποιεί μεγάλες εμφανίσεις και να φτάνει μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Ελληνίδα τενίστρια, η οποία στα προημιτελικά ισοπέδωσε με 2-0 σετ (6-0, 6-4) το Νο. 2 της παγκόσμιας κατάταξης, Ναόμι Οσάκα, στους «4» αποκλείστηκε στα τρία σετ από την Καναδή, Μπιάνκα Αντρεέσκου και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στον μεγάλο τελικό.

Παρόλα αυτά, με την εντυπωσιακή πορεία που έκανε την Δευτέρα θα επιστρέψει στο Top-20 της παγκόσμιας κατάταξης και θα της δώσει ώθηση ενόψει των δύσκολων τουρνουά που ακολουθούν.

Η Μαρία το Σάββατο έκανε ανάρτηση στα social media και ευχαρίστησε άπαντες για την στήριξή τους. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, τις επόμενες ημέρες θα ξεκουραστεί και στη συνέχεια θα προετοιμαστεί για τις επόμενες διοργανώσεις.

«Ηταν μια απίστευτη εβδομάδα. Σας ευχαριστώ πολύ για όλη την υποστήριξή σας. Ήρθε η ώρα να ξεκουραστώ και να προετοιμαστώ για το επόμενο τουρνουά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή της:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAKKATTACK (@mariasakkari)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ