Τσιτσιπάς : «Ήταν σίγουρα η καλύτερή μου εμφάνιση στο Μόντε Κάρλο»

Τσιτσιπάς : «Ήταν σίγουρα η καλύτερή μου εμφάνιση στο Μόντε Κάρλο»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση του κόντρα στον Γκαρίν, η οποία συνοδεύτηκε με νίκη (6-3, 6-4) και την πρόκριση που πήρε για την οκτάδα του Monte Carlo Masters.

Απόλυτα ευχαριστημένος έμεινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς από την εμφάνισή που πραγματοποίησε κόντρα στον Γκαρίν, χαρακτηρίζοντας την ως την καλύτερη στο Monte Carlo Masters.

Με αυτή τη νίκη ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά όπου θα αντιμετωπίσει τον Iσπανό Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς και ανέφερε ότι αποτελεί πρόκληση για εκείνον το συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, γιατί ο Κρίστιαν έπαιξε καλό τένις και με δυσκόλεψε. Ευτυχώς, έμεινα συγκεντρωμένος και μεθοδικός καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς και παρά το γεγονός ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν τόσο καλά στα τέλη του δευτέρου σετ, αντέδρασα, πάλεψα και έκλεισα το ματς όμορφα.

Ήταν σίγουρα η καλύτερή μου εμφάνιση στο Μόντε Κάρλο, δημιούργησα πολλές ευκαιρίες με το φόρχαντ μου και νομίζω πως σέρβιρα πολύ καλά. Ο καιρός σήμερα είναι κρύος. Αντιλαμβανόμουν όσο έπαιζα, ότι άλλαζε η θερμοκρασία, έπεφτε. Είχε και ισχυρό άνεμο, οπότε τα πράγματα δεν ήταν εύκολα, αλλά και οι δυο δώσαμε τη μάχη μας, ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες και παίξαμε ένα καλό ματς.

Όσον αφορά τον επόμενο αντίπαλό μου, δεν έχω παίξει μαζί του στο Tour. Είναι ανερχόμενος, παίζει καλό τένις και σίγουρα είναι επικίνδυνος αγώνας. Δεν ξέρω πως παίζει, αλλά είναι Ισπανός και σίγουρα ξέρει καλά τη χωμάτινη επιφάνεια. Θα είναι πρόκληση για εμένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ