Barcelona Open : Ρίχνεται στη μάχη ο Τσιτσιπάς

Barcelona Open : Ρίχνεται στη μάχη ο Τσιτσιπάς

Ο Ελληνας τενίστας το μεσημέρι της Τετάρτης (21/4, 13:30) θα αντιμετωπίσει το Χαούμε Μουνάρ για τον δεύτερο γύρο του χωμάτινου τουρνουά της Βαρκελώνης.

Ετοιμος για την πρεμιέρα του στο χωμάτινο τουρνουά που πραγματοποιείται στην Βαρκελώνη είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ελληνας τενίστας, ο οποίος την περασμένη Κυριακή κατέκτησε τον τίτλο στο Μόντε Κάρλο, το μεσημέρι της Τετάρτης (21/4) θα αντιμετωπίσει τον Χαούμε Μουνάρ για τον δεύτερο γύρο.

Ο 22χρονος πέρασε bye τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης ως seeded player, ενώ από την άλλη πλευρά ο Ισπανός απέκλεισε με 2-0 σετ τον Τιάγκο Μοντέιρο.   Ο συμπατριώτης μας θα ψάξει την 6η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στη χωμάτινη σεζόν, αλλά και την 23η συνολικά στη φετινή σεζόν. Το έργο του πάντως δεν θα είναι καθόλου εύκολο απέναντι στον Μουνάρ, ο οποίος φέτος έχει παίξει μόνο στο χώμα και έχει αρκετά καλό ρεκόρ, με 23 νίκες σε 29 αγώνες (23-6).

Ο αγώνας είναι το δεύτερο στο «Pista Rafa Nadal» και θα διεξαχθεί μετά το τέλος του παιχνιδιού Φεντερίκο Γκάιο – Αντρέι Ρούμπλεφ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών, θα ξεκινήσει στις 13:30 ώρα Ελλάδας, ενώ μετά το ματς του Στέφανου θα διεξαχθεί το Ναδάλ-Ιβάνσκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ