Η Κβίτοβα στον δρόμο της Σάκκαρη

Η Κβίτοβα στον δρόμο της Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που πραγματοποιείται στην Στουτγκάρδη, θα αντιμετωπίσει την Πέτρα Κβίτοβα, Νο. 10 στην παγκόσμια κατάταξη.

Την αντίπαλό της στον δεύτερο γύρο του χωμάτινου τουρνουά που διεξάγεται στην Στουτγκάρδη έμαθε το βράδυ της Τρίτης (20/4) η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια, η οποία στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης νίκησε με 2-0 σετ την Πέτκοβιτς, θα βρει στον δρόμο της την Πέτρα Κβίτοβα, Νο. 10 στην παγκόσμια κατάταξη, που κέρδισε εύκολα με 6-4, 6-3 την Τζένιφερ Μπράντι.

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης (21/4, 21:00) και θα ξεκινήσει στις 21:00 ώρα Ελλάδας. Αυτή θα είναι η πέμπτη φορά που θα τεθούν αντιμέτωπες οι δύο τενίστριες, με το h2h να είναι μοιρασμένο (2-2). Τελευταία φορά που έπαιξαν ήταν το 2020 στο Αυστραλιανό Οπεν.

Συγκεκριμένα, είχαν παίξει στον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης και είχε επικρατήσει με 2-1 σετ η Τσέχα. Η Ελληνίδα τενίστρια είχε κερδίσει το 2019 στο Σινσινάτι και στη Ρώμη (χώμα), ενώ η Πέτρα είχε νικήσει στο πρώτο παιχνίδι που είχαν δώσει, το 2019 στο Μαϊάμι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ