Τσιτσιπάς – Αλιασίμ: Του έχει πάρει τον αέρα ο Στέφανος (vids)

Τσιτσιπάς – Αλιασίμ: Του έχει πάρει τον αέρα ο Στέφανος (vids)

Το μεσημέρι της Παρασκευής (23/4) στις 15:30 ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Φέλιξ Οζιέ Αλιασίμ για τα προημιτελικά του Barcelona Open – Τρεις σερί νίκες μετράει ο Ελληνας τενίστας κόντρα στον Καναδό, No. 20 στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε το εμπόδιο του Αλεξ Ντε Μινόρ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του χωμάτινου τουρνουά που πραγματοποιείται στην Βαρκελώνη. Ο Ελληνας τενίστας επικράτησε με 2-0 σετ και πέρασε στην τελική 8άδα, όπου θα αντιμετωπίσει τον Φέλιξ Οζιέ Αλιασίμ.

Ο Καναδός βρίσκεται στο Νο. 20 της παγκόσμιας κατάταξης, φέτος έχει 12 νίκες σε 18 παιχνίδια και οι δύο τενίστες θα βρεθούν αντιμέτωποι για 6η φορά, με το h2h να είναι υπέρ του Τσιτσιπά (3-2). Ο Αλιασίμ είχε κερδίσει στα δύο πρώτα παιχνίδια που είχαν δώσει οι δύο αθλητές το 2019 και είχε εξελιχθεί σε κακό δαίμονα για τον Στέφανο, αλλά στη συνέχεια ο συμπατριώτης μας βρήκε το… κουμπί του αντιπάλου του και πέτυχε τρεις νίκες στα επόμενα τρία ματς.

Συγκεκριμένα, ο Καναδός είχε κερδίσει το 2019 στο Indian Wells με 2-0 σετ και λίγους μήνες αργότερα στο Queens Club, επίσης με 2-0 σετ. Αυτή ηταν η τελευταία νίκη του Αλιασίμ απέναντι τον Τσιτσιπά, ο οποίος τον Οκτώβριο του 2019 επικράτησε με 2-0 του Καναδού στον δεύτερο γύρο του Σανγκάη Μάστερς. Το 2020 τον νίκησε επίσης με 2-0 σετ στον τελικό του τουρνουά στη Μασσαλία και φέτος τον κέρδισε στο Ακαπούλκο με 2-1, για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Οι δύο άνδρες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι, αυτή τη φορά στη Βαρκελώνη. Αυτό θα είναι μάλιστα το πρώτο παιχνίδι που θα δώσουν σε χωμάτινη επιφάνεια. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (23/4) και θα ξεκινήσει στις 15:30 ώρα Ελλάδας.

Δείτε βίντεο με τις νίκες του Στέφανου σε Μασσαλία και Ακαπούλκο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ