Σάκκαρη: «Με το χώμα πάντα είχα μια σχέση αγάπης-μίσους»

Σάκκαρη: «Με το χώμα πάντα είχα μια σχέση αγάπης-μίσους»

Μετά την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Madrid Open, η Σάκκαρη τόνισε ότι βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά της στο χώμα και παιχνίδι με το παιχνίδι αποδίδει καλύτερα.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Μαρία Σάκκαρη το παιχνίδι με την Ανέτ Κονταβέιτ για τον δεύτερο γύρο του χωμάτινου τουρνουά που γίνεται στην Μαδρίτη. Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε με 2-0 σετ την τενίστρια από την Εσθονία και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει την Καρολίνα Μούτσοβα. Μετά τη νίκη της επί της Κονταβέιτ, η Μαρία Σάκκαρη τόνισε ότι αρχίζει σιγά σιγά να βρίσκει ξανά τα πατήματά της στο χώμα, ενώ για το παιχνίδι με την Μούτσοβα, επισήμανε ότι περιμένει να γίνει μια μεγάλη μάχη, αφού η Τσέχα είναι μια πάρα πολύ καλή τενίστρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Σάκκαρη:

«Αρχίζω να συνηθίζω ξανά το χώμα, γιατί προφανώς η Στουτγκάρδη ήταν ένα indoors τουρνουά. Ήρθα εδώ νωρίτερα από το συνηθισμένο και ήθελα να τα πάω καλά για πρώτη φορά. Τώρα έχω ήδη δυο νίκες και νομίζω σήμερα ήμουν πολύ καλή από κάθε άποψη. Σέρβιρα καλά, τακτικά τα πήγα πολύ καλά, δεν έχω τίποτα για να παραπονεθώ. Πάντα υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση, αλλά το σημαντικό είναι ότι αισθάνομαι να βρίσκω πάλι τα πατήματά μου στο χώμα, όπως και πριν 2 χρόνια που είχα μια από τις καλύτερες χωμάτινες σεζόν μου. Το χώμα θέλει χρόνο, δεν μπορείς από τη μια μέρα στην άλλη να παίξεις το ιδανικό τένις. Προς το παρόν αισθάνομαι πολύ καλά και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Με το χώμα πάντα είχα μια σχέση αγάπης-μίσους, πάει ανάλογα και με τις χρονιές μου, αυτή τη χρονιά νομίζω ότι αγαπιόμαστε (γέλια)».

Για την Ανέτ Κονταβέιτ: «Είναι πολύ καλή παίκτρια, είμαστε καλές φίλες εκτός γηπέδου. Πάντα είναι δύσκολο να παίζω απέναντί της, αλλά νομίζω πως την έχω αντιμετωπίσει περισσότερες φορές από κάθε άλλη παίκτρια».

Για την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες: «Είναι θαυμάσιο να έχουμε κόσμο πίσω. Μπορεί να μην είναι γεμάτο το γήπεδο, αλλά τουλάχιστον δίνει την αίσθηση ότι σιγά-σιγά επιστρέφουμε σε μια κανονικότητα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για όλους».

Για την Μούτσοβα: «Δεν έχουμε παίξει ξανά (στο tour) αλλά παίζει πολύ καλά τις τελευταίες δυο σεζόν. Θα είναι πολύ δύσκολος αγώνας. Ακόμα δεν το έχω σκεφτεί, γιατί έχω και μια μέρα ρεπό. Όπως πάντα, θέλω να απολαύσω τη σημερινή μέρα και θα το σκεφτώ αύριο. Σίγουρα πάντως θα είναι μια δύσκολη μάχη γιατί είναι μια πολύ, πολύ καλή παίκτρια».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ