Σάκκαρη – Μούτσοβα 1-2

Σάκκαρη – Μούτσοβα 1-2

Η Σάκκαρη προηγήθηκε με 5-4 στο τρίτο σετ στο παιχνίδι με την Μούτσοβα, σέρβιρε για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά, αλλά δέχθηκε δύο σερί μπρέικ και αποκλείστηκε.

Στους «16» ολοκλήρωσε την περιπέτειά της στο χωμάτινο τουρνουά που διεξάγεται στην Μαδρίτη η Μαρία Σάκκαρη, καθώς αποκλείστηκε με 2-1 σετ από την Καρολίνα Μούτσοβα (6-0, 6-7, 7-5).

Η Ελληνίδα τενίστρια προηγήθηκε με 5-4 στο τρίτο σετ, σηκώθηκε από την καρέκλα της για να σερβίρει για να πάρει τη νίκη και το εισιτήριο για τα προημιτελικά της χωμάτινης διοργάνωσης, αλλά δέχθηκε δύο σερί μπρέικ από την Τσέχα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά.

«Αυτοκτονία» για την Μαρία, που βρέθηκε μια… ανάσα από τη νίκη, αλλά δεν κατάφερε να κλείσει το παιχνίδι, με την Τσέχα να κάνει την ολική ανατροπή και να παίρνει την πρόκριση για την 8άδα.

Η Σάκκαρη δεν μπήκε καθόλου καλά στο παιχνίδι, με την Μούτσοβα να κυριαρχεί στο κορτ και να παίρνει εύκολα το πρώτο σετ με 6-0. Στο δεύτερο σετ η Ελληνίδα τενίστρια ανέβασε την απόδοσή της και είχε δύο σετ πόιντ στο 10ο γκέιμ (15-40), αλλά δεν κατάφερε να τα εκμεταλλευτεί. Η Τσέχα ισοφάρισε σε 5-5 και οι δύο τενίστριες έλυσαν τις διαφορές τους στο τάι μπρέικ. Εκεί η Σάκκαρη προηγήθηκε με 5-0, αλλά η Μούτσοβα γύρισε τούμπα το σετ και βρέθηκε μπροστά με 6-5.

Στη συνέχεια ακολούθησε μια μεγάλη μάχη, με την Μαρία να σβήνει δύο ματς πόιντς και να στέλνει το παιχνίδι σε τρίτο σετ. Η Ελληνίδα τενίστρια προηγήθηκε με 5-4 και σηκώθηκε για να σερβίρει για να πάρει το ματς και την πρόκριση, αλλά δέχθηκε μπρέικ από την Τσέχα. Η Μούτσοβα ισοφάρισε σε 5-5 και λίγο αργότερα έκανε το 6-5, με την Καρολίνα να πετυχαίνει και νέο μπρέικ και να παίρνει το τρίτο σετ με 7-5 και τη νίκη με 2-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ