Τεράστια νίκη για την Λάκη στο Ηράκλειο: Πέταξε εκτός το Νο.1!

Τεράστια νίκη για την Λάκη στο Ηράκλειο: Πέταξε εκτός το Νο.1!

Η 16χρονη τενίστρια απέκλεισε την Αναστασία Ντέτιουκ, Νο.1 του ταμπλό και Νο. 396 στην παγκόσμια κατάταξη και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά του Ηρακλείου.

Τη σπουδαιότερη νίκη της καριέρας της πανηγύρισε η Μιχαέλα Λάκη.

Η 16χρονη τενίστρια πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση, επικράτησε με 2-0 σετ (6-4, 6-2) της 22χρονης, Αναστασία Ντέτιουκ, Νο. 396 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε πίσω με μπρέικ στο πρώτο σετ (3-4), αλλά στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της και με 6-4 έκανε το 1-0. Στο δεύτερο κυριάρχησε απόλυτα και με 6-2 έκανε το 2-0 και πανηγύρισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του χωμάτινου τουρνουά του Ηρακλείου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Τσέχα βρισκόταν στο Νο.1 του ταμπλό, με την Μιχαέλα Λάκη να την πετάει εκτός διοργάνωσης. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της 16χρονης απέναντι σε τενίστρια που είναι στο Top-400 της WTA, με την νεαρή τενίστρια να παίρνει το εισιτήριο για την τελική 8άδα.

Την Παρασκευή (21/5), η Μιχαέλα θα αντιμετωπίσει την 19χρονη Γερμανίδα, Εβα Λις, Νο.7 του ταμπλό και Νο.620 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA. Αν πάρει τη νίκη η Λάκη, θα βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα της σε έναν ημιτελικό Futures διοργάνωσης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ