«Λάμπει» στην Κρήτη η Λάκη: Πέρασε στα ημιτελικά!

«Λάμπει» στην Κρήτη η Λάκη: Πέρασε στα ημιτελικά!

Η 16χρονη τενίστρια επικράτησε με 2-1 σετ της Γερμανίδας, Εβα Λις και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Μετά από μία συγκλονιστική μάχη, που κρίθηκε στο τρίτο και καθοριστικό σετ, η Μιχαέλα Λάκη επικράτησε με 2-1 σετ (6-1, 4-6, 6-3) της Γερμανίδας, Εβα Λις και προκρίθηκε στα ημιτελικά του χωμάτινου τουρνουά που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο και είναι επιπέδου ITF. Αυτός είναι ο πρώτος ημιτελικός σε επαγγελματικό επίπεδο για την 16χρονη τενίστρια από την Λάρισα.

Η Μιχαέλα πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση και πέταξε εκτός του Νο.7 του ταμπλό και Νο. 620 στην παγκόσμια κατάταξη. Μια τενίστρια που είναι σαφώς πιο έμπειρη από την Λάκη, που φέτος κάνει τα πρώτα της βήματα στο επαγγελματικό τένις. Η Ελληνίδα αθλήτρια, όμως, έδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι μια σπουδαία τενίστρια και κατάφερε να πάρει τη νίκη και την πρόκριση.

Το ματς διήρκησε δύο ώρες. Η Μιχαέλα πήρε το πρώτο σετ με 6-1, αλλά έχασε το δεύτερο με 4-6, παρότι προηγήθηκε με 2-0. Στο τρίτο και καθοριστικό σετ αποδείχθηκε ψυχραιμότερη από την Λις, έβγαλε πάθος και με ωραία χτυπήματα πήρε τους κρίσιμους πόντους, φτάνοντας στο 6-3. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Λάκη χθες κέρδισε το Νο.1 του ταμπλό, Αναστασία Ντέιουκ, με 2-0 σετ ενώ την Τρίτη είχε κερδίσει την Δήμητρα Παύλου, επίσης με 2-0 σετ.

Το Σάββατο πλέον θα διεκδικήσει την είσοδό της στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, με την Λάκη να δείχνει έτοιμη για να δώσει μια ακόμα μεγάλη μάχη και να δείξει για μια ακόμα φορά ότι είναι μία από τις πιο ταλαντούχες παίκτριες της γενιάς της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ