Ρολάν Γκαρός: Πότε θα παίξει η Σάκκαρη

Ρολάν Γκαρός: Πότε θα παίξει η Σάκκαρη

Το παιχνίδι της Μαρίας Σάκκαρη με την Ουκρανή, Ζαβάτσκα, θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης (1/6) στις 12:00 ώρα Ελλάδας.

Τον δρόμο που χάραξε ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλει να ακολουθεί η Μαρία Σάκκαρη.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια το μεσημέρι της Τρίτης (1/6) θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο του Ρολάν Γκαρός την Ουκρανή, Καταρίνα Ζαβάτσκα, Νο. 124 στον κόσμο, με στόχο την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του γαλλικού γκραντ σλαμ. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι της 25χρονης τενίστριας θα είναι το πρώτο στο court 14 και θα ξεκινήσει στις 12:00 ώρα Ελλάδας.

Αυτό είναι και το μοναδικό παιχνίδι με ελληνικό ενδιαφέρον στην αυριανή μέρα, καθώς ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί την Τετάρτη (2/6), για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη πέρασε στο κυρίως ταμπλό μέσω της προκριματικής φάσης, παίζοντας πολύ καλό τένις και αποκλείοντας τις Μπούκσα, Κούτσοβα και Γκασάνοβα.

Σε τρία παιχνίδια μάλιστα έχασε μόλις ένα σετ, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, γεγονός που σημαίνει ότι η Ελληνίδα τενίστρια θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική.

Από εκεί και πέρα, την Τρίτη (1/6) αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα στη διοργάνωση μεταξύ άλλων οι Ναδάλ, Τζόκοβιτς, Σβιτόλινα και Μπάρτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ