Αποσύρθηκε από το Ρολάν Γκαρός η Οσάκα!

Αποσύρθηκε από το Ρολάν Γκαρός η Οσάκα!

Η 23χρονη τενίστρια αποσύρθηκε από το Ρολάν Γκαρός, μετά το μπάχαλο που δημιούργησε η αποφασή της να μην δίνει συνεντεύξεις.

Την αποχώρηση της από το Roland Garros ανακοίνωσε σήμερα (31/5) η Ναόμι Οσάκα, μετά την απόφασή της να μποϊκοτάρει τις συνεντεύξεις Τύπου.

Στην 23χρονη είχε επιβληθεί πρόστιμο 15.000 δολαρίων από τους διοργανωτές του Γκραν Σλαμ, επειδή δεν παρευρέθηκε στο «ραντεβού» με τους εκπροσώπους του Τύπου, μετά τη νίκη της στον πρώτο γύρο.

Η Οσάκα ανακοίνωσε την αποχώρηση της μέσω Twitter, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Νομίζω ότι το καλύτερο για το τουρνουά, τους υπόλοιπους αθλητές και την ευημερία μου είναι η αποχώρηση μου, ώστε όλοι να εστιάσουν και πάλι στο τένις».

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

«Nομίζω πως το καλύτερο για το τουρνουά, τις υπόλοιπες παίκτριες και την υγεία μου, θα είναι να αποσυρθώ, ώστε όλοι να μπορέσουν να συγκεντρωθούν και πάλι στο τένις στο Παρίσι. Δεν ήθελα να δημιουργήσω αναστάτωση και δέχομαι ότι το timing δεν ήταν το ιδανικότερο, ώστε το μήνυμά μου να είναι ξεκάθαρο. Ακόμα πιο σημαντικό, δεν είχα καμία πρόθεση να καταχραστώ τον όρο της ψυχικής υγείας και να υποβαθμίσω το πρόβλημα. Η αλήθεια είναι πως περνάω μεγάλες περιόδους κατάθλιψης από το US Open του 2018 και δυσκολεύομαι να το αντιμετωπίσω.

Όλοι όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πως είμαι εσωστρεφής, φοράω τα ακουστικά κάθε φορά που βγαίνω στο court γιατί αυτό με βοηθάει να πνίξω το κοινωνικό άγχος. Παρόλο που οι δημοσιογράφοι του τένις ήταν πάντα ευγενικοί μαζί μου και θέλω να τους ζητήσω συγγνώμη, δεν μου βγαίνει φυσικά να μιλάω και αγχώνομαι πολύ πριν μιλήσω στα ΜΜΕ όλου του κόσμου. Πάντα είμαι νευρική και στρεσαρισμένη και πάντα προσπαθώ να δώσω τις καλύτερες απαντήσεις που μπορώ.

Εδώ στο Παρίσι ένιωθα ήδη πολύ ευάλωτη, οπότε πίστευα ότι θα ήταν καλύτερο να μη δώσω συνεντεύξεις τύπου. Το ανακοίνωσα από πριν, επειδή θεωρώ πως μερικοί κανονισμοί είναι αναχρονιστικοί και ήθελα να το αναδείξω αυτό. Στο τουρνουά έγραψα μια επιστολή, στην οποία απολογήθηκα και ανέφερα πως θα ήθελα να τους μιλήσω μετά το τουρνουά, γιατί τα σλαμς είναι πολύ έντονα. Θα αποχωρήσω για λίγες μέρες από το court τώρα και όταν έρθει η κατάλληλη ώρα θα επιστρέψω στο tour και στις συζητήσεις για το πως μπορούμε να κάνουμε καλύτερο το τένις για τους παίκτες, τον τύπο και τους φιλάθλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ