Τσιτσιπάς: «Ενιωθα πως το μυαλό μου δεν ήταν εκεί που έπρεπε»

Τσιτσιπάς: «Ενιωθα πως το μυαλό μου δεν ήταν εκεί που έπρεπε»

Στις δυσκολίες που συνάντησε κόντρα στον Ίσνερ αναφέρθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη επί του Αμερικανού.

Στον τέταρτο γύρο του Roland Garros προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος νίκησε με 3-1 τον Τζον Ισνερ. Ο Έλληνας πρωταθλητής μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα τονίζοντας πως είχε έλλειψη συγκέντρωσης.

«Ήταν ένας αγώνας με πολύ υπομονή, εναντίον στον Τζον που σερβίρει καλά και είναι πάντα στο τάι μπρέικ. Κατάφερα και επέστρεψα μπάλες στο τέλος του αγώνα και αυτό μου έδωσε ψυχολογία. Ήμουν συνεπής στα δικά μου σερβίς γκέιμς. Υπήρχε θυμός, ένιωθα πως το μυαλό μου δεν ήταν εκεί που έπρεπε.

Υπήρχε και άγχος πως δεν θα ξαναμπώ στην ζώνη, όπως μπορώ να παίζω, αλλά τελικά βρήκα τον ρυθμό μου. Ο Ίσνερ είναι ένας δυνατός παίκτης, μαθαίνω πολλά παίζοντας εναντίον του, ήταν ένα… ψηλό εμπόδιο. Δεν είχα το καλύτερο ξεκίνημα, στο δεύτερο σετ όμως βρήκα τις επιστροφές μου, καθάρισε το μυαλό μου και έφτασα στην νίκη».

Για την πρόκριση του και αν σκέφτεται την επόμενη μέρα είπε: «Αυτό που σκέφτομαι είναι να κοιμηθώ νωρίς, να κάνω την αποθεραπεία μου και τα υπόλοιπα αύριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ