Ρολάν Γκαρός: Επική ανατροπή και πρόκριση στον 3ο γύρο για την Λάκη!

Ρολάν Γκαρός: Επική ανατροπή και πρόκριση στον 3ο γύρο για την Λάκη!

Η Μιχαέλα Λάκη επικράτησε με ανατροπή 2-1 σετ της Σοφίας Κωστούλας και πέρασε στον τρίτο γύρο του Ρολάν Γκαρός στο επίπεδο των juniors.

Αλύγιστη! Η Μιχαέλα Λάκη επικράτησε με ανατροπή 2-1 σετ (4-6, 6-2, 7-6 [1]) της Ελληνοβελγίδας, Σοφίας Κωστούλας και πέρασε στον τρίτο γύρο του Ρολάν Γκαρός στο επίπεδο των juniors.

Στη φάση των «16», η συμπατριώτισσά μας θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα, Ρόμπιν Μοντγκόμερι, με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του γαλλικού γκραντ σλαμ.

Η Κωστούλας πήρε το πρώτο σετ με 6-4 και έστησε στα… σχοινιά τη Μιχαέλα Λάκη, αλλά η Ελληνίδα τενίστρια δεν πτοήθηκε. Τα έδωσε όλα, κέρδισε το δεύτερο σετ με 6-2 και ισοφάρισε σε 1-1 το ματς.

Στο τρίτο σετ η Κωστούλας βρέθηκε μπροστά με 5-4 και σέρβιρε για να πάρει το παιχνίδι και την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Ρολάν Γκαρός, αλλά η Λάκη κατάφερε να της «σπάσει» το σερβίς και να ισοφαρίσει σε 5-5.

Το σετ οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ, με την 16χρονη να βγάζει μεγάλα χτυπήματα και με 7-1 να κάνει το 2-1 στα σετ και να παίρνει μια σπουδαία νίκη, μετά από 2 ώρες και 37 λεπτά αγώνα.

Η Λάκη δεν λύγισε όταν έχασε το πρώτο σετ. Δεν λύγισε ούτε όταν είδε την αντίπαλό της να σερβίρει για να πάρει το παιχνίδι. Παρέμεινε ψύχραιμη, τα έδωσε και έφτασε σε μια μεγάλη νίκη.

Μια πολύ σπουδαία ανατροπή, δείγμα του τεράστιου ταλέντου της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πολλοί την θεωρούν ότι έχει τις ικανότητες για να φτάσει ακόμα και στον Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ