Η κάτοχος του Ρολάν Γκαρός στον δρόμο της Σάκκαρη!

Η κάτοχος του Ρολάν Γκαρός στον δρόμο της Σάκκαρη!

Η Ιγκα Σβίατεκ απέκλεισε με 2-0 σετ τη Μάρτα Κόστιουκ (6-3, 6-4) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, όπου θα αντιμετωπίσει την Μαρία Σάκκαρη.

Την κάτοχο του Ρολάν Γκαρός και Νο. 9 στην παγκόσμια κατάταξη, Ιγκα Σβίατεκ, θα αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός.

Η Πολωνή το βράδυ της Δευτέρας (7/6) νίκησε με 2-0 σετ την Μάρτα Κόστιουκ (6-3, 6-4) και προκρίθηκε στους «8» του γαλλικού Γκραντ Σλαμ, όπου θα αντιμετωπίσει την Ελληνίδα τενίστρια. Η Ιγκα επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και «σφράγισε» το ραντεβού με την Μαρία Σάκκαρη. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα κοντραριστούν οι δύο τενίστριες.

Η 20χρονη Σβίατεκ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και μέχρι τώρα έχει κατακτήσει δύο τίτλους. Στην αρχή του 2021 στην Αδελαΐδα και πριν από λίγες εβδομάδες στη Ρώμη, κερδίζοντας στον τελικό την Καρολίνα Πλίσκοβα με 6-0, 6-0! Πέρσι, η Ιγκα πήρε το βαρύτιμο τρόπαιο στο Παρίσι, επικρατώντας στον μεγάλο τελικό της Κενίν, την οποία απέκλεισε σήμερα η Σάκκαρη.

Μετά την φιναλίστ, η Ελληνίδα τενίστρια θέλει να αποκλείσει και την κάτοχο του τίτλου. Το έργο της φυσικά δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Η 25χρονη, όμως, πιστεύει στις δυνατότητές της και θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για να κάνει την έκπληξη και να περάσει στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Σβίατεκ έφτασε μέχρι τα προημιτελικά χωρίς να χάσει σετ, ενώ στον δρόμο για τους 8 απέκλεισε κατά σειρά τις Τζουβάν, Πέτερσον, Κονταβέιτ και απόψε την Κόστιουκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ