Φέντερερ: «Το Γουίμπλετον είναι πολύ σημαντικό για εμένα, θα επηρεάσει τα πάντα»

Φέντερερ: «Το Γουίμπλετον είναι πολύ σημαντικό για εμένα, θα επηρεάσει τα πάντα»

Ο Ρότζερ Φέντερερ αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Γουίμπελτον και τόνισε πως η πορεία του στο βρετανικό σλαμ θα επηρεάσει το μέλλον του.

Ο Ρότζερ Φέντερερ στη συνέντευξη τύπου εν όψει του Γουίμπλετον τόνισε ότι η πορεία του στο βρετανικό σλαμ θα επηρεάσει το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο στόχος δεν ήταν να παίζω ως τα 40. Αυτό ήρθε τα τελευταία χρόνια. Επίσης, δεν περίμενα ότι θα συνέχιζα με όλα τα χειρουργεία που είχα τελευταία. Νιώθω ότι ακόμα το αγαπάω, ότι το διασκεδάζω. Θα δω αν θα επιστρέψουν και τα αποτελέσματα. Γι’ αυτό και ξεκάθαρα το Wimbledon είναι πολύ σημαντικό για εμένα τώρα».

Για το ματς με τον Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ στο Χάλε: «Πρέπει να πάρω τα θετικά από τις τελευταίες εβδομάδες και να σκεφτώ ότι είμαι στο Wimbledon τώρα και έχω μια ευκαιρία. Ξέρω ότι αν βρω ρυθμό, αν μπω στη δεύτερη εβδομάδα, που είναι και ο στόχος αυτή τη στιγμή, θα γίνομαι πιο δυνατός σε κάθε ματς και όλα είναι πιθανά. Έρχομαι εδώ νιώθοντας πνευματικά δυνατός, σε αντίθεση με το τρίτο σετ στο Χάλε, που σίγουρα δεν ήταν στα στάνταρντς που θέλω».

Για το αν θα παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο: «Είπαμε με την ομάδα να το επαναξιολογήσουμε την κατάσταση μετά το Wimbledon, διότι αν παίξω πολύ καλά ή πολύ άσχημα, νομίζω ότι θα επηρεάσει στο πώς θα δω τα πάντα αυτό το καλοκαίρι. Αισθάνομαι ότι θέλω να πάω στους Ολυμπιακούς και θα ήθελα να παίξω σε όσο το δυνατόν περισσότερα τουρνουά.

Είπαμε, όμως, να το συζητήσουμε και να αποφασίσουμε ως ομάδα μετά. Μακάρι να μπορούσα να πω περισσότερα, ήταν πιο εύκολο τα προηγούμενα χρόνια. Τα πράγματα δεν είναι όσο απλά ήταν στο παρελθόν. Με την ηλικία πρέπει να είσαι πιο επιλεκτικός, δεν μπορείς να παίξεις παντού. Θα ξέρω σε μερικές εβδομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ