Εδειξε χαρακτήρα και πήρε την πρόκριση η Γραμματικοπούλου

Εδειξε χαρακτήρα και πήρε την πρόκριση η Γραμματικοπούλου

Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 2-1 σετ της Ελενας Μαλίγκινα από την Εσθονία και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που γίνεται στην Γεωργία.

Στον δεύτερο γύρο του χωμάτινου τουρνουά των 25.000 δολαρίων που πραγματοποιείται στην Γεωργία πανηγύρισε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Η Ελληνίδα τενίστρια μετά από μία μεγάλη μάχη, που διήρκησε 2 ώρες και 18 λεπτά, επικράτησε με 2-1 σετ (6-3, 4-6, 6-4) της Ελενας Μαλίγκινα από την Εσθονία και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει την Βικτόρια Μπόσιο από την Αργεντινή, Νο. 448 στον κόσμο.

Η Βαλεντίνα, Νο. 2 του ταμπλό και Νο. 267 στον κόσμο, μπήκε δυνατά στο κορτ και πήρε το πρώτο σετ με 6-3, αλλά στο δεύτερο σετ η Μαλίγκινα ανέβασε την απόδοσή της και με 6-4 ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι.

Στο τρίτο σετ μάλιστα η τενίστρια από την Εσθονία μάλιστα προηγήθηκε με 3-0, αλλά η Βαλεντίνη αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε (3-3). Εχοντας βρει ρυθμό και με την ψυχολογία στα ύψη, η Γραμματικοπούλου πέτυχε ένα νέο μπρέικ και με 6-4 έφτασε στο 2-1.

Η Ελληνίδα τενίστρια βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δείχνει έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα έφτασε στον τελικό του διπλού στο τουρνουά που διεξήχθη στη Λωζάνη, έχοντας ως παρτενέρ της την Ουλρίκι Εϊκερι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ