Ασταμάτητη η Γραμματικοπούλου, προκρίθηκε στον τελικό

Ασταμάτητη η Γραμματικοπούλου, προκρίθηκε στον τελικό

Η Ελληνίδα τενίστρια διέλυσε με 6-0, 6-2 την Μεξικανή, Φερνάντα Κοντρέρας Γκόμεζ και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά που γίνεται στην Γεωργία.

Στον τελικό του τουρνουά των 25.000 δολαρίων, που πραγματοποιείται στο Τελάβι της Γεωργίας προκρίθηκε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Η Ελληνίδα τενίστρια στον ημιτελικό που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου, επικράτησε πολύ εύκολα με 2-0 σετ της Μεξικανής, Φερνάντα Κοντρέρας Γκόμεζ (6-0, 6-2). Η συμπατριώτισσά μας, Νο. 267 στην παγκόσμια κατάταξη και Νο.2 του ταμπλό, ήταν επιβλητική και έχασε μόλις δύο games απέναντι στην Μεξικανή, Νο. 312 στον κόσμο και Νο.4 του ταμπλό.

Η Βαλεντίνη μπήκε στο κορτ αποφασισμένη πάρει τη νίκη και παίζοντας εντυπωσιακό τένις πήρε το πρώτο σετ με 6-0.

Στο δεύτερο η Φερνάντα Κοντρέρας Γκόμεζ προέβαλε αντίσταση μόνο στα πρώτα τέσσερα games (2-2), καθώς στη συνέχεια η Ελληνίδα τενίστρια ανέβασε την απόδοσή της και με 6-2 έφτασε στο 2-0 και πανηγύρισε την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Στον τελικό, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, η Βαλεντίνη θα αντιμετωπίσει την 22χρονη Γαλλίδα, Τέσα Αντριανγιαφιτριμό, Νο. 226 στον κόσμο και θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον πρώτο της τίτλο μετά το 2017.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ