Πρόκριση και ρεβάνς για Τσιτσιπά κόντρα στον Ουμπέρ (vids)

Πρόκριση και ρεβάνς για Τσιτσιπά κόντρα στον Ουμπέρ (vids)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-1 σετ του Ούγκο Ουμπέρ που τον είχε αποκλείσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες και προκρίθηκε στους «16» του τουρνουά του Τορόντο.

Δύσκολη πρόκριση για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Rogers Cup. Ο Έλληνας τενίστας πέρασε στον τρίτο γύρο του τουρνουά του Τορόντο αφού απέκλεισε με 6-3, 6-7(13), 6-1 σε 2 ώρες και 34 λεπτά τον Ούγκο Ουμπέρ.

Ο Γάλλος ήταν αυτός που είχε κόψει τον δρόμο του Τσιτσιπά στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τον «Tsitsifast» να παίρνει έτσι εκδίκηση ενώ επόμενος αντίπαλός του θα είναι ο νικητής του αγώνα ανάμεσα στον Ασλάν Καράτσεφ και τον Καρέν Χατσάνοφ.

Στο όγδοο γκέιμ του πρώτου σετ ο Τσιτσιπάς έφτασε σε μπρέικ για το 5-3 και πήρε τελικά το σετ με 6-3. Στο δεύτερο σετ έγινε μεγάλη μάχη με τους δύο αντιπάλους να κάνουν μπρέικ ο ένας στον άλλο και να φτάνουμε σε τάι μπρέικ. Εκεί ο Τσιτσιπάς έχασε πέντε ευκαιρίες για να τελειώσει το ματς και αφού δεν το έκανε, ο Ουμπέρ ισοφάρισε σε 1-1.

Τα πράγματα έγιναν πολύ απλά στο τρίτο σετ. Ο Στέφανος ξεκίνησε με ένα γρήγορο 3-0 κι έφτασε σε άνετο 6-1 για να πάρει τη νίκη με 2-1 σετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ