Ιδιαίτερα δύσκολη η πρεμιέρα της Σάκκαρη στο Cincinnati Open

Ιδιαίτερα δύσκολη η πρεμιέρα της Σάκκαρη στο Cincinnati Open

Πολύ δύσκολη αναμένεται να είναι η αρχή της Μαρίας Σάκκαρη στο Cincinnati Open αφού καλείται να αντιμετωπίσει την άλλοτε Νο.1 του κόσμου, Αντζελίκ Κέρμπερ

Η κληρωτίδα όχι μόνο δε χαμογέλασε στη Μαρία Σάκκαρη αλλά της επέφερε μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις τής μέχρι τώρα καριέρας της ενόψει της αρχής του Cincinnati Open.

Η Ελληνίδα τενίστρια καλείται να αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο την σπουδαία Αντζελίκ Κέρμπερ. Η 33χρονη Γερμανίδα υπήρξε πρώην Νο.1 του κόσμου ενώ έχει κατακτήσει 3 Grand Slam.

Στην παρούσα φάση βρίσκεται στο Νο.21 του ταμπλό ενώ έχει να αγωνιστεί από το Wimbledon, όπου και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά. Παρόλα αυτά, πρόκειται για μια έμπειρη παίκτρια, με σοβαρό πλεονέκτημα στις σκληρές επιφάνειες.

Οι δυο τους έχουν συναντηθεί 3 φορές στο παρελθόν με την Κέρμπερ να έχει το προβάδισμα με 2-1 νίκες αλλά τη Σάκκαρη να είχε αναδειχθεί νικήτρια στην τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση στο Grampians Trophy της Μελβούρνης τη φετινή σεζόν.

Από εκεί και πέρα, αν και εφόσον η Σάκκαρη προκριθεί στην επόμενη φάση, θα τεθεί αντιμέτωπη με το Νο.5 του κόσμου, Ελίνα Σβιτολίνα από την οποία είχε γνωρίσει την ήττα και τον αποκλεισμό στους «16» του ολυμπιακού τουρνουά πριν από έναν περίπου μήνα.

Ο αγώνας της Σάκκαρη με την Κέρμπερ είναι προγραμματισμένος για το ξημέρωμα της Τρίτης (03:30-04:00, 17/08).

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Cincinnati Open (7 ώρες πίσω σε σχέση με την ώρα Ελλάδος).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ