Μεντβέντεφ – «Κόντεψα να σπάσω το χέρι μου»

Μεντβέντεφ – «Κόντεψα να σπάσω το χέρι μου»

Ο Ντανιέλ Μεντβέντεφ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του με τον Αντρέι Ρούμπλεφ είχε μια δυνατή σύγκρουση με μια κάμερα.

Μια σύγκρουση με μια κάμερα στο γήπεδο προκάλεσε καταστροφή για τον φορμαρισμένο Ντανιέλ Μεντβέντεφ, που έχασε 6-2,3-6,3-6 από τον συμπατριώτη του-Ρώσο- Αντρέι Ρούμπλεφ στον ημιτελικό του Western & Southern Open στο Σινσινάτι, μετά από 2 ώρες και 16 λεπτά.

Ο Ρούμπλεφ θα παίξει τα ξημερώματα (01:00) με τον Αλέξανδρο Ζβέρεφ για τον παρθενικό του τίτλο Masters 1000, αφού ο Γερμανός νίκησε τον Στέφανο Τσιτσιπά με 6-4 3-6 7-6 (4) σε έναν συναρπαστικό δεύτερο ημιτελικό.

Ο Μεντβέντεφ, Νο1 το ταμπλό και φαβορί για να πάρει τον τίτλο, νικήθηκε για πρώτη φορά από τον Ρούμπλεφ αφού έπεσε πάνω σε μια κάμερα στο γήπεδο και την έριξε στο έδαφος, ενώ κυνηγούσε τη μπάλα στη βασική γραμμή στο δεύτερο σετ.

Ο Νο2 στον κόσμο, έδωσε το χέρι του στον χειριστή της κάμερας καθώς ο διαιτητής περνούσε για να βεβαιωθεί ότι και οι δύο ήταν εντάξει. Στη συνέχεια ο Μεντβέντεφ κλώτσησε την κάμερα, λέγοντας στον διαιτητή: «Πάρτε τη. Κόντεψα να σπάσω το χέρι μου».

Ο Μεντβέντεφ, ο οποίος κέρδισε το τουρνουά το 2019, δεν συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους μετά τον αγώνα, αλλά ο Ρούμπλεφ είπε ότι το περιστατικό ήταν ανησυχητικό.

«Φυσικά, σε αυτές τις στιγμές είναι πραγματικά επικίνδυνο … δεν είναι καλό για τον αθλητή γιατί μπορεί να τραυματιστεί», είπε στους δημοσιογράφους.
«Αλλά ελπίζω ότι όλα είναι καλά για εκείνον. Τουλάχιστον, με τον τρόπο που έπαιζε, φαίνεται ότι δεν συνέβη κάτι σοβαρό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ